Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

A trecut luni, vine luni

A trecut luni, vine luni

09.10.2012

Da, stiu e Marti, insa Luni, prima zi a saptamanii, este o zi ce provoaca spaima, ura si sila oamenilor, in special utilizatorilor de Facebook.

De ce utilizatorilor de Facebook? Pai pentru ca pe nimeni n-am auzit in viata mea plangandu-se atat de mult de perpetua zi de Luni. Atat de multe urari de bine, poze si caricaturi cu ziua Luni am vazut pe Facebook, incat ma gandesc ca daca aceasta zi ar fi personificata si-ar lua bataie non-stop. Despre aceasta zi se vorbeste atat Luni, fireste, cat si Duminica, care e ziua Domnului si in care ar trebui sa te odihnesti si sa nu porti ura. 🙂

Bineinteles, dupa ce trece ziua de Luni, nu se mai plange nimeni, singura problema e aceasta zi de inceput de saptamana, ca si cum restul zilelor ar fi week-end si doar Luni se lucreaza. Insa taman asteptarilor, tocmai in aceasta zi nimeni nu are chef de munca, toata lumea parca e suparata si tine doliu, uneori ai impresia ca nici iarba nu creste si nici vantul nu bate.

Acum serios, incercati si priviti ziua de Luni ca pe un nou inceput, doar si voi ati folosit celebrele replici precum “De Luni ma las de fumat” sau “De Luni ma apucat de invatat”. Mai ales ca aceasta zi nu e chiar atat de rea, ea va deschide o noua saptamana de provocari pentru ca viata voastra sa nu fie prea monotona(da stiu cam ironic) si va indruma catre un nou week-end(cui ii place sa doarma sau sa petreaca ar trebui sa se simta motivat).

Asa ca fie Luni, fie Marti, mainile sus si toata lumea la munca! 😀
A fost Luni, vine Luni

Daca ti-a placut, distribuie acest articol