Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Azi simt ca lumea e a mea

Azi simt ca lumea e a mea

18.12.2012

Trecutul este bine ca mereu sa-l lasi in spate. Invata ce trebuie invat din el, asuma-ti experienta si apoi ingroapa-l pentru ca este bine sa traiesti in prezent cu privirea catre viitor.

Repeta-ti mereu in gand ca poti si fa tot posibilul sa mergi inainte. Daca se intampla in viata sa cazi de 100 de ori, trebuie sa te ridici de 100 de ori, deoarece daca a suta oara nu te mai ridici, toate celelalte 99 de dati cand ai cazut si te-ai ridicat au fost degeaba.

Trebuie sa gasesti mereu resurse care sa te faca sa-ti atingi visul in viata, deoarece lumea e doar una singura si viata ai tot una. Ar fi pacat sa nu incerci, sa nu te lupti daca tot esti aici!

Povestea urmatoarei melodii am auzit-o azi dimineata la Morning Zu si recunosc ca a fost una destul de interesanta si emotionanta. Piesa este compusa si cantata de Beniamin, Benny Rush pe numele lui de scena, un baiat simplu de 19 ani din Sanmartin, Arad. Si azi lumea a fost a lui pentru ca si-a ascultat piesa in premiera la Radio Zu.

Ce vreau sa zic e ca lumea poate fi azi, maine, tot timpul, a oricaruia dintre noi. Asta, atat timp cat avem ambitie, nu renuntam si lucrurile ce le facem sunt de calitate si pornite din suflet.

In lumea mea, Benny Rush

Daca ti-a placut, distribuie acest articol