Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Cine este fiul nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu

Cine este fiul nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu

04.01.2013

Pe 3 ianuarie marele regizor Sergiu Nicolaescu s-a stins din viata. Cu adanc respect fata de acest om, am spus un sincer “Dumnezeu sa-l odihneasca”, crezand ca aici se va termina tot. Eventual se va face un documentar, binevenit de altfel, despre viata marelui regizor,cateva emisiuni si cam atat. Dar nu a fost sa fie asa!

Sergiu Nicolaescu se pare ca a avut o relatie extra-conjugala din care a rezultat un copil. Un fiu nelegitim, adica pe care regizorul nu l-a recunoscut si care acum isi doreste legitimitatea. Drept pentru care, acest fiu se opune ultimei dorinte a regizorului, aceea de a fi incinerat.

Ca si cum nu a fost de ajuns ca “urmasii lui Dumnezeu pe pamanat”, prea “i”luminatii din BOR au refuzat sa-i faca o ultima slujba, intrucat acesta urma sa fie incinerat, iar asta nu e bine la carte, acum a venit unu din senin care a oprit de tot acest lucru. Astfel, exista posibilitatea ca decedatul sa fie pus la rece pana la rezolvarea cazului.

Motivul pentru care procesul de incinerare, probabil, va fi anulat este din cauza ca trebuie sa se preleve mostre de ADN pentru a fi comparate cu cele de la pretinsul fiu. Acum bineinteles ca toata lumea se intreaba cine este asta.

Ei bine, fiul nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu este un terchea-berchea, unu intr-o mare foame de bani si faima, care spera sa primeasca si el ceva din cele 2 milioane de euro(asa cica) lasate mostenire cat si drepturile de autor. Pe langa astea el viseaza sa obtina multi bani din emisiunile in care va fi invitat si eventual sa scrie o carte despre viata trista care a dus-o in umbra marelui regizor.

Un alt motiv, am putea spune, este acela al razbunarii. Daca tot a avut o aventura cu ma-sa si nu l-a recunoscut, acum e timpul sa se recunoasca el si sa-i spele, intr-un fel sau altu, rusinea de care a suferit mama lui?!

Oricum, de maine-ncolo presimt ca vor aparea in ziare, precum “Cancan” si “Click”, fel si fel de poze blurate, neclare, cu acest fiu nelegitim. Pacat ca Sergiu Nicolaescu ramane cu ultima dorinta neonorata.

Daca ti-a placut, distribuie acest articol