Cum se consuma corect covrigii

Da, ati citit bine, acest articol va prezenta tehnica corecta de a consuma covrigi.

Probabil ca ati observat si voi ca atunci cand mancati covrigi se intampla, de multe ori, sa sughitati. Ei bine, acest lucru se datoreaza consumului eronat de covrigi. Practic atunci cand muscati din covrig prindeti si din gaura acestuia care contine aer. Iar odata masticata imbucatura si inghitita acel aer ajunge in stomac si produce sughitul.

Intr-o astfel de situatie, cei din jurul tau iti vor recomanda sa consumi niste apa, dar stai! Apa va face si mai mult rau. Odata ingerata, ea va umfla bucata de covrig din stomac, iar acest lucru va determina cresterea presiunea interioare si prin urmare si ntensitatea sughitului.

De aceea, intainte sa consumati un covrig, cel mai bine este sa-l rupeti. Acest procedeu va permite aerului care se afla in gaura sa iasa afara. O alta tehnica ar fi sa impungeti puternic, cu un deget, gaura covrigului, astfel aerul va iesi brusc.

Nu va lasati inselati de covrigii insirati pe ata. Chiar daca acea ata este tracuta prin gaura covrigului, posibilitatea ca aerul sa fi iesit din gaura e foarte mica. La fel se intampla si in cazul in care covrigul vine pe o lumanare. Totusi, rapoarte din teren arata ca singurii covrigi intregi si fara aer in gaura sunt cei de pe coada cainelui.

Asa ca pentru un consum corect si sanatos de covrigi, evitati gaura!

Da, ati citit bine, acest articol va prezenta tehnica corecta de a consuma covrigi.

Probabil ca ati observat si voi ca atunci cand mancati covrigi se intampla, de multe ori, sa sughitati. Ei bine, acest lucru se datoreaza consumului eronat de covrigi. Practic atunci cand muscati din covrig prindeti si din gaura acestuia care contine aer. Iar odata masticata imbucatura si inghitita acel aer ajunge in stomac si produce sughitul.

Intr-o astfel de situatie, cei din jurul tau iti vor recomanda sa consumi niste apa, dar stai! Apa va face si mai mult rau. Odata ingerata, ea va umfla bucata de covrig din stomac, iar acest lucru va determina cresterea presiunea interioare si prin urmare si ntensitatea sughitului.

De aceea, intainte sa consumati un covrig, cel mai bine este sa-l rupeti. Acest procedeu va permite aerului care se afla in gaura sa iasa afara. O alta tehnica ar fi sa impungeti puternic, cu un deget, gaura covrigului, astfel aerul va iesi brusc.

Nu va lasati inselati de covrigii insirati pe ata. Chiar daca acea ata este tracuta prin gaura covrigului, posibilitatea ca aerul sa fi iesit din gaura e foarte mica. La fel se intampla si in cazul in care covrigul vine pe o lumanare. Totusi, rapoarte din teren arata ca singurii covrigi intregi si fara aer in gaura sunt cei de pe coada cainelui.

Asa ca pentru un consum corect si sanatos de covrigi, evitati gaura!

Intra pe pagina noastra de Facebook
« Cu telefonul la baie Despre ascultarea telefoanelor si interceptarea mesajelor pe internet »

Articole pe teme similare

Comenteaza prin Facebook la acest articol:

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*