Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Desen in creion, Vlad Cojocaru

Desen in creion, Vlad Cojocaru

05.12.2012

Consider ca orice poate fi ridicat la nivel de arta, atat timp cat este facut bine, cu multa pasiune si are acel “ceva” ce te impresioneaza. Arta poate exista in multe forme si culori.

In cazul lui Vlad Cojocaru, arta o regasim in desene realizate in creion. Alb-negru, avand o paleta bogata de nuante de gri si executate cu multa pasiune, desenele lui Vlad iti atrag imediat atentia, ba mai mult decat atat, te indeamna la gandire.

Una din lucrarile sale ce mi-a atras atentia in mod particular, se numeste “Reflections of my Dreams”. Despre acest desen Vlad spune ca reprezinta un loc unde traiesc ultimii oameni de pe pamant. Oameni care s-au luptat cu visele lor sa le indeplineasca, altii care le-au indeplinit dar acum vor sa le  darame pentru ca nu ii mai reprezinta si altii care fug de visele lor pentru ca ii sperie. Oameni puternici, ce continua sa spere, altii obositi de lupta cu sine, mici sau mari, meschini sau buni.

Pe langa aceasta descriere, personal consider ca privind acest desen per ansamblu, regasim in el lupta continua a oamenilor de a cladi o lume din propriile vise, vise ce sunt prezentate sub forma de cuburi si care oricum le-ai aseza si aranja, ele nu vor cladi o lume egala pentru toti. Suntem diferiti, gandim diferit si tot ce avem in comun este aceasta lupta.

Reflections of my Dreams (click pe imagine pentru a o mari)

"Reflections of my Dreams", desen in creion realizat de Vlad Cojocaru

Pe Vlad Cojocaru si lucarile sale, il puteti gasi si le puteti regasi, pe pagina sa personala de Facebook:
www.facebook.com/VladCojocaruArtPencil

Daca ti-a placut, distribuie acest articol

Ce spun cititorii