Ikea, prajitura cu ciocolata, caramel si rahat

Ikea este genul de magazin cu de toate pentru casa, dar pe un principiu practic. Adica intr-o zi vei primi niste schite, 2 placaje din PAL si niste panze de bomfaier si spor la treaba.

Dar cum Ikea doreste sa se implice mai mult in viata oamenilor, ofera de asemeni si mancare. Niste bunatati rare, nu stiu cati dintre voi ati mancat acolo. Eu doar o singura data, iar cheftelele alea mi s-au parut ingrozitoare.

Pe langa multe specialitati se pare ca au si prajituri cu rahat, iar daca va ganditi la cel turcesc va inselati. Conform stirilor PRO TV, Ikea a retras tarta cu ciocolata, migdale si caramel, deoarece era contaminata cu materie fecala.

Eu asta cu “contaminata” nu o inteleg. Care a fost mai exact procesul de contaminare? S-a cac*t careva langa prajituri si din greseala le-a atins de “rezultatul facerii” sau a trantit rahatu’ direct in prajitura?

Bineinteles ca intrebarile mele nu se opresc aici. Cum si-au dat seama ca a fost contaminata prajitura? Dupa gust sau dupa lipsa ingredientelor? Adica la inventar s-a gasit mai putin rahat decat ciocolata si caramel?

Si o ultima intrebare. Pana azi, cati oameni au mancat rahat la Ikea?

Dar in fine, in viata oricarui brand de valoare se mai intampla si rahaturi.

Ikea este genul de magazin cu de toate pentru casa, dar pe un principiu practic. Adica intr-o zi vei primi niste schite, 2 placaje din PAL si niste panze de bomfaier si spor la treaba.

Dar cum Ikea doreste sa se implice mai mult in viata oamenilor, ofera de asemeni si mancare. Niste bunatati rare, nu stiu cati dintre voi ati mancat acolo. Eu doar o singura data, iar cheftelele alea mi s-au parut ingrozitoare.

Pe langa multe specialitati se pare ca au si prajituri cu rahat, iar daca va ganditi la cel turcesc va inselati. Conform stirilor PRO TV, Ikea a retras tarta cu ciocolata, migdale si caramel, deoarece era contaminata cu materie fecala.

Eu asta cu “contaminata” nu o inteleg. Care a fost mai exact procesul de contaminare? S-a cac*t careva langa prajituri si din greseala le-a atins de “rezultatul facerii” sau a trantit rahatu’ direct in prajitura?

Bineinteles ca intrebarile mele nu se opresc aici. Cum si-au dat seama ca a fost contaminata prajitura? Dupa gust sau dupa lipsa ingredientelor? Adica la inventar s-a gasit mai putin rahat decat ciocolata si caramel?

Si o ultima intrebare. Pana azi, cati oameni au mancat rahat la Ikea?

Dar in fine, in viata oricarui brand de valoare se mai intampla si rahaturi.

Intra pe pagina noastra de Facebook
« Samsung Galaxy S4, specificatii tehnice si aspect Allview P5 Alldro, un smartphone dual sim »

Articole pe teme similare

Comenteaza prin Facebook la acest articol:

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*