Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

1 iunie este ziua copilului pentru toti

1 iunie este ziua copilului pentru toti

23.05.2013

Dragi prieteni, atat din online cat si din offline, sunt lucruri care probabil inca nu le-ati aflat despre mine. Unul din acestea vreau sa vi-l marturisesc acum, in prag de seara(ora 21:00 cand scriu asta pt cei care citesc dimineata 🙂 ).

Anul trecut(2012) in Decembrie, impreuna cu alti cativa oameni inimosi, am desfasurat campania “Daruieste un zambet pentru copilul de langa tine“. Campanie ce a avut drept rol strangerea de diverse mici ajutoare pentru centrele de copii cu dizabilitati “Praslea si Harap Alb” din Focsani.

Acum, intrucat 1 iunie sta sa se apropie cu pasi repezi, ne-am gandit sa repetam acest eveniment. Prin urmare fac un apel la voi, cei care doresc sa ma ajute, de a strange mici ajutoare, banuti, hainute, jucarii si alimente pentru acesti copilasi. Oricine cu oricat este bine primit, chiar si cu prezenta daca doriti sa mergeti impreuna cu noi, pe 1 iunie, si sa socializam si sa ne jucam putin cu acesti copii.

Cine este doritor, ma poate contacta pe adresa de e-mail echipa[@]jurnaldeblog.ro – adresa corecta fiind fara acele paranteze patrate.

Evenimentul din Decembrie il gasiti ->AICI<-

Daca ti-a placut, distribuie acest articol