Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

1 iunie, Un zambet pentru copilul de langa tine

1 iunie, Un zambet pentru copilul de langa tine

02.06.2013

Am daruit si am primit! Asta pot spune, din tot sufletul, ca si concluzie la campania “Un zambet pentru copilul de langa tine” initiata de GrupACT.

Am daruit cadouri si ajutoare copiilor cu dizabilitati de la centrul “Praslea si Harap Alb” din Focsani si am primit zambete, caldura sufleteasca si unii mai norocosi, chiar si pupici. Am fost intampinati cu prajiturele, facute de doamnele de acolo, si am participat si la o mica serbare unde copii, din aceste centre, au recitat poezii si au dansat.

Pentru mine a fost o zi minunata intrucat mi-am adus aminte ca am fost copil si am aniversat acea perioada prin acest eveniment.

Pot sa va spun, dar si voi stiti, ca a fi copil este unul din cele mai frumoase lucruri. Din pacate nu toti copiii au parte de o soarta corecta, iar altii nici macar de o prima sansa. Un copil cu dizabilitati se loveste pe parcursul vietii de o sumedenie de probleme si piedici, mai cu seama cei institutionalizati carora le lipseste caldura si suportul unei familii.

La centrele la care am fost, pot spune ca doamnele de acolo, in ochii mei, sunt cu adevarat niste eroine. Nu doar lucreaza in aceste centre, dar acei copii fac parte din viata lor. Cunosc fiecare particularitate a fiecarui copil in parte si pe fiecare il trateaza cu atentia cuvenita. Si toate aceste o fac pentru ca acei copii sa nu sufere, sa nu se simta ca niste “foi”, uitate-n sertar, pe care s-a incercat o poezie fara de succes.

Ei succesul il scriu impreuna, in fiecare zi, iar asta o poate observa oricine care se duce acolo. Dar este un succes despre care se vorbeste prea putin. In Decembrie, anul trecut, am vazut un copil care abia mergea si putea lega doua vorbe, astazi este mai activ si vorbaret. Asta numesc eu succes. Iar succesul ar fi cu mult mai mare daca fiecare dintre noi s-ar implica.

Si ca tot veni vorba de implicare, tin sa le multumesc din suflet tuturor celor care ne-au ajutat in aceasta campanie, Helios Service dealer Hyundai, Rix Coffe, Eltraxim, Coafor Elegant, Tws Automotive, Catalin Profir, Oana Corina Dumitriu, prietenilor nostri, celorlalti sponsori care au dorit sa-si pastreze anonimatul cat si partenerului nostru media, Monitorul de Vrancea.

De asemeni as vrea sa va multumesc voua, tuturor celor care zilnic faceti fapte bune!

Daca ti-a placut, distribuie acest articol