Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

5 Sfaturi pentru un weekend funny&funky

5 Sfaturi pentru un weekend funny&funky

10.05.2013

Dupa un weekend lung, copios si evlavios este timpul pentru unul ceva mai linistit. Drept pentru care v-am pregatit 5 sfaturi ca sa aveti un sfarsit de saptamana cat mai chill. 😀

Sfatul 1:
Pentru ca am zis sa fie un weekend linistit, atunci sa-l petrecem acasa si ca sa 😉 nu ne plictisim zic sa luam un numar de telefon, la intamplare, oricare si sa sunam. Daca va raspunde cineva, spunem civilizat “Buna ziua, as dori sa vorbesc cu Gogu”. Eventual o sa ni se spuna ca e greseala si inchidem. Asteptam 30 minute si sunam iar “Ma scuzati, as dori sa vorbesc cu Gogu”, voce va fi ceva mai iritata de data asta, dar nu-i problema. Inchidem si asteptam vreo 45-60 minute ca lucrurile sa se racoareasca si apoi sunam iar. De data asta cu o alta voce si un alt ton si spunem: “Salutare, sunt Gogu! M-a cautat cineva?”

Sfatul 2:
Ziceam ceva de un weekend funky, asa ca imbraca-te cat se poate de amuzant si ia-ti prietenii sa filmeze scena urmatoare. Alege in oras o trecere de pietoni, aseaza-te comod pe ea si pune langa tine o pancarta cu urmatorul text: “Stop! Salvati
zebrele, nu le mai calcati!”. Incearca sa iti iei pe cap un fes verde, ca enuntul tau eco sa fie mai puternic, chiar daca afara poate vor fi 30 grade.

Sfatul 3:
Daca totusi vrei sa te duci in club Sambata seara, atunci incearca si fa un studiu despre “actiune si reactiune.” Astfel, dupa ce te incurajezi la bar, du-te la o fata, de preferat singura, fa-te ca vrei sa-i spui ceva la ureche, deh muzica e data tare, apleaca-te si sarut-o. Vezi cum reactioneaza, daca nu te plezneste treci la urmatoarea si fa-i acelasi scenariu. Daca totusi nici una nu te plezneste, inseamna ca mai trebuie sa cauti pana gasesti o fata serioasa. Prima care te plezneste, zambeste-i, multumeste-i si invit-o la un suc.

Sfatul 4:
In cazul in care esti cuprins de o lene crunta, una atat de mare incat n-ai chef nici sa cauti in agenda telefonului numarul celui mai bun prieten, atunci suna la 112. Dupa ce iti raspunde, spune-i ca cel mai bun prieten de al tau are nevoie urgenta de o salvare. Da-le adresa si apoi mentioneaza “Daca se simte bine,spuneti-i ca-l astept pe la 7 la mine si sa aduca si tablele”. Astfel vei economisi bani de apel si vei arata prietenului tau cat de mult tii la el. 😉

Sfatul 5:
Ca tot spuneam mai devreme de teste sociale, o alta activitate de weekend amuzanta si cu minima investitie financiara si de efort ar fi sa iesi la o plimbare dupa-amiaza. Dar nu oricum. Ia-ti pe tine o pereche de blugi relativi stramti si baga-ti un castravate, maricel, in ei. Evident, in partea din fata, daca totusi vrei sa ai tente de tampit il poti baga si la spate. Apoi plimba-te relaxat ca si cum nimic nu s-ar intampla, dar totusi incearca sa observi si reactia fetelor. Daca sunt unele care zambesc, du-te la ele si cere-le numarul de telefon pentru a le invita la o salata, de castraveti, normal.

Va doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut! 😉

*nota: acest articol e un pamflet, dar daca totusi urmezi unul din sfaturile de mai sus, pe responsabilitatea ta, astept sa ma contactezi si sa-mi zici cum a fost.

Daca ti-a placut, distribuie acest articol