Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

5 Sfaturi pentru un weekend imatur

5 Sfaturi pentru un weekend imatur

14.06.2013

Uneori e bine sa si o doza de imaturitate si cel mai bine e sa o ai in weeekend. Cel putin asa ai sanse mari sa-ti treaca pana Luni. Drept pentru care am sa va dau cateva sfaturi care sa va inspire pentru a va dezvolta o imaturitate interesante. 😀

Sfatul 1 – Un telefon in noapte:
Tarziu in noapte suna la un numar oarecare, dar suna insistent pana raspunde. Apoi spune cam asa: “Ce faci ma? De ce nu dormi la ora asta?”. In functie de ce iti raspunde continua cu “Pai vezi ce fel esti? Asta-i motiv sa nu dormi?”. Si apoi inchide-i brusc telefonu. Mai ales putin timp sa treaca si suna iar, spunand “Ba dar tu chiar esti insistent. Chiar nu poti dormi de tot te foiesti atat de mult?”.

Sfatul 2 – Dorinta arzatoare:
Printeaza pe o foaie A4, cat de mare se poate, un penis. Apoi scrie, tot pe acea foaie, “Imi este foarte dor de tine!”. Pe urma impatureste frumos foaia, baga-o intr-un plic si pune-o in cutia postala a unei vecine, preferabil maritata. Astfel vei putea afla care este impactul unei dorinte. 😉

Sfatul 3 – O statuie va rog:
E bine sa fii important, dar mai important este sa-ti dai tu seama de asta. Parca asa era, nu? In fine, macar o data-n viata da-te tu important. Trimite pe adresa Primariei o cerere sa iti faca o statuie in cea mai importanta piata din oras. Daca nu primesti raspuns, insista, eventual trimite-le si o schita despre cum ar trebui sa arate cat si dimensiunile necesare.

Sfatul 4 – In grup e mai bine:
Cele mai faine nebunii iesa cand le faci cu prietenii. Asa ca imbracati-va la costum si duceti-va la o nunta, una oricare, la intamplare. Acolo, intrati brusc in sala si mergeti fix la masa mirilor. Discret, scoateti o legitimatie si spune-i mirelui la ureche “Toata acesta mancare e posibil sa fie infestata cu un virus. Va trebui sa o confiscam pentru cercetari, iar pe voi sa va ducem la spital pentru analize.”

Sfatul 5 – Inscriere la gradinita:
Cu totii avem un prieten care nu-i pe “treaba” lui. Asa ca nici el nu ar putea avea prietenii care se lasa mai prejos. Drept pentru care du-te si inscrie-ti prietenul la gradinita, insa fara ca el sa fie de fata. Inscrie-l ca la carte, nume, prenume, tot tacamu’, iar varsta declar-o de 4-5 ani, doar multa minte nu are. A doua zi, intoarce-te impreuna cu prietenul tau, el fiind imbracat ca un copil si cu o gentuta agatata de gat, si prezinta-l educatoarei.

Daca se intampla sa-l refuze, atunci zi pe un ton hotarat: “Doamna, el nu e decat un copil, pare asa mai macho, dar este inofensiv. Asa ca vreti, nu vreti eu l-am inscris si vi-l las aici!”. Pe urma pleaca si indreapta-te spre usa, insa inainte de a iesi spune-i doamnei educatoare: “Ah, era sa uit, sa stiti ca ii place sa fie alintat Cocosel, in caz contrar devine agitat, nervos si chiar violent.” Dupa asta, iesi din incapere, inchide usa in urma ta si lasa-ti prietenul acolo. La cat de imatur este se descurca el. 😀

*nota: acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Doza de imaturitate si urmarea sfaturilor intocmai se face pe propria raspundere.

Daca ti-a placut, distribuie acest articol

Ce spun cititorii

Tanathos

15.08.2013 la 22:48

:))) Interesante idei…prima ma tenteaza.