Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

5 sfaturi pentru un weekend misterios

5 sfaturi pentru un weekend misterios

28.06.2013

Intotdeauna cei misteriosi atrag atentia si interesul, drept pentru care weekend-ul acesta iti recomand sa te distrezi intr-un mod misterios. Imagineaza-ti cum e lumea celor ce traiesc in umbra comparativ cu lumea normala. E interesanta si intriganta, nu? Asa ca am niste sfaturi pentru tine!

1. Negrul mereu la moda
Culoarea neagra e mereu la moda, ba chiar mai mult decat atat, e si misterioasa. Asa ca incepand de Vineri si pana Duminica imbraca-te complet in negru, vorbeste pe un ton jos si tine ochii mereu intredeschisi, ca si cum ai privi in zare. Cu siguranta toti cei din jurul tau vor fi curiosi despre ce-i cu tine si vor discuta doar despre asta.

2. Atrage atentia
Se stie ca cei misteriosi atrag privirile celor din jur, asa ca fii centrul atentiei! Du-te intr-un supermarket, bineinteles imbracat in negru cum mai zis mai sus, si priveste atent printre rafturi, produse, ca si cum ai incerca sa descoperi sau sa ascunzi ceva. Ia un produs de pe raft, uita-te atent in stanga si-n dreapta, fa cativa pasi cu el in mana, apoi pune-l la loc. Crede-ma ca in cel mult 15min vei atrage atentia celor de la securitate. 😀

3. Stii adevarul
Poti fi misterios si fara sa fii vazut.

Suna la un numar de telefon oarecare, undeva mai spre ceasul serii, si cand ti se raspunde, pe un ton grav, spune: “Stiu cine esti!”. Apoi inchide. Lasa 1-2 minute sa treaca si suni iar, spunandu-i de data asta: “Stiu unde locuiesti” si inchizi brusc. Dupa inca 2 minute suni din nou si zici “Stiu totul despre tine si ce ai facut acum cativa ani in urma”, doar ca de data sa nu inchizi telefonul. Asculta ce spune respectiva persoana, iar la final, pe un ton foarte grav, ii vei zice “Stiu mai multe despre tine, din pacate trebuie sa pastrez misterul”.

4. Si misterios si politicos
Pentru ca tot vei purta doar negru weekend-ul asta, atunci cand iesi pe strada, cand si cand, saluta cu subinteles diverse persoane. Fa un salut fin, dand usor din cap si tinand ochi intredeschisi. La un momentdat vei atrage cu siguranta interesul unora. 😉

5. Misterul cartierul
Se stie ca vecinii sunt cei mai atenti la oameni misteriosi din jurul lor. Asa ca imbracat in negru, Sambata dimineata coboara in fata blocului cu un plic alb si da-i-l unui prieten. Repeta acest lucru o data cam la o ora, doua si vei vedea ca pana diseara, in cartierul tau, vor circula adevarate “legende” despre tine cum ca ai face trafic de influenta, bani sau chiar droguri.

Eu va doresc un weekend plin de un mister amuzant, dar un mister cunoscut voua. 🙂

Daca ti-a placut, distribuie acest articol