Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

5 sfaturi pentru un weekend pretios

5 sfaturi pentru un weekend pretios

24.05.2013

Ca-n fiecare Vineri continuam saga epopeica a sfaturilor de weekend. Pentru acest sfarsit de saptamana v-am pregatit 5 sfaturi care vor da un plus de valoare timpului vostru liber.

Sfatul 1 – Cine se trezeste de dimineata:
Timpul este pretios, probabil de aceea avem si ceasuri. Motiv pentru care incearca sa vezi cum apreciaza altii timpul.

Pe la ora 3 dimineata suna la un numar de telefon, la intamplare, si intreaba cat e ceasul. In functie de ce raspuns iti da continua cu ceva de genul: “Esti nebun la cap? Dumneata, la ora asta, stai de vorba la telefon cu toti tampitii? Ma faceti sa-mi pierd timpul aiurea!” si pac, inchide telefonul. Apoi, mai lasa cateva minute sa treaca si suna, din nou, la acelasi numar si spune-i acelei persoane: “Sa stii ca este ora 3. Te sun eu mai incolo cand e sa te trezesti”.

Sfatul 2 – Banii si sanatatea:
Orice om, inclusiv fumatorii, constientizeaza ca sanatatea e de pret chiar daca dau bani pe tigari. Pentru fumatori am un sfat minunat care, poate, o sa va ajute sa va lasati de fumat.

Week-end-ul asta, mai pe noapte, da un telefon la pompieri si spune: “‘Nseara! Imi puteti spune daca e vre-un incendiu prin oras la ora asta? Ca asa as fuma o tigara si nu am cu ce sa mi-o aprind.”. In astfel de cazuri, de glume la numarul de urgente de la pompieri, cica amenzile sunt destul de mari, asa ca cel putin pentru o luna v-ati aranjat, nu o sa mai aveti bani si de tigari.

Sfatul 3 – Petrecerea la tine:
Daca ai un prieten cu o vila faina, fa-i o surpriza memorabila. Pentru acest weekend da un anunt in ziar cu poza casei sale si adresa corecta, insotit de urmatorul mesaj: “Sambata seara organizez Free Pool Party! Toti care imi sunteti vecini
sau care nu aveti ce face, sunteti asteptati la petrecerea mea. Absolut totul gratuit!”.

Astfel, prietenul tau va avea parte de o seara care nu o va uita pentru mult timp si va aprecia mai mult prietenia ta. 😉

Sfatul 4 – Fii important:
Weekendul asta fa-ti un CV infailibil, “greu” cu recomandari importante, chiar daca nimic de acolo nu este adevarat, ai grija ca totusi sa para. Apoi trimite-l la cele mai importante companii din tara si asteapta sa fii contactat. Cine stie, saptamana viitoare poate chiar vei fi chemat la interviu. Si daca nu te angajeaza ce? Cel putin ai si tu un mod de a iti petrece timpul liber si de a cunoaste persoane.

Sfatul 5 – Fa ceva inedit:
Si pe bune acum, chiar incearca sa faci ceva ce nu ai facut, dar care ti-ai fi dorit. Fara aberatii si glume, fa acel ceva care iti doresti de mult sa-l fi facut. Apreciaza-ti timpul si mai ales pe cel liber. “Gusta-l” asa cum doresti si cum vrei tu. Nu-ti interzice nimic pentru ca sunt destui care fac asta deja. Fii doar responsabil, putin, si cam atat. 😉

Un weekend pretios va doresc la toti! 😀

Daca ti-a placut, distribuie acest articol