Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Adrian Nastase sau Papa de la Roma

Adrian Nastase sau Papa de la Roma

19.03.2013

Dupa zile intregi de stiri si senzatii cu Papa de la Roma. Dupa ore de emisiuni tv in care am aflat cum era el in copilarie, cum s-a impedicat zilele trecute de o treapta, cum isi sufla mucii cand e racit, vine in sfarsit si randul unei vedete de pe meleagurile noastre. Nimeni altu decat (si m-as fi oprit aici ca tot aia e) Adrian Nastase!

Eliberat la termen, adica dupa fix 9 luni puscaria l-a dat afara, iar presa a sarit sa-i taie cordonul ombilical. Intrat politician si iesit scriitor neplubicat. Aceasta ultima speranta a scenei politice romanesti, un adevarat martir la coruptiei (nu stiu daca al ei sau in numele ei) l-a detronat pe Papa si a reusit sa ocupe toate breaking-news-urile.

Puhoiu de specialisti, adevarati oncologi politici au inceput sa-si expuna teoriile lor despre Nastase. Ce a facut in puscarie, ce ganduri l-au framantat si ce urmeaza sa faca. Unii chiar se grabesc sa imbrace aceasta icoana a politicii ca drept martir.

Doamne, cat de multi oameni s-au tampit. Inteleg ca nu a fost bagat pe drept in puscarie(cel putin asa se zice), dar fratilor, avandu-i in vedere trecutu-i glorios, sincer… chiar asa? Adica in halu’ asta inghitim tot rahatu’ si uitam ce nefacute si rasfacute a savarsit prea-scumpul nostru “Bombonel”?

Unde mai pui ca am auzit ca omu are si planuri marete de indeplinit. Acum de ce sa fiu eu cel rau, poate ca merita o a doua sansa. Poate ca de data asta nu va mai rata. 🙂

Dar sa lasam ironia la o parte. Personal nu ma intereseaza planurile lui Adrian Nastase, dar as aprecia foarte mult daca si-ar vedea de drumul vietii si nu ar mai intra in politica. Consider ca ar fi mai onorabil din partea lui daca nu ar profita de actuala situatie creata.

Pe de alta parte sunt curios ce invata astia mici din ce aud si vad. Si cand zic mici, ma refer la cei care urmeaza sa-si inceapa un viitor. Dupa ce l-au promovat pe Papa la rang de simbol etern si pe Nastase ca martir, oare ei ce isi doresc sa se faca cand vor fi mari? Ii pasa cuiva?!

Daca ti-a placut, distribuie acest articol