Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Alegerile prezidentiale din America si cine este presedintele Americii

Alegerile prezidentiale din America si cine este presedintele Americii

07.11.2012

Alegerile prezindentiale din America reprezinta pentru foarte multi un subiect aprins de discutie. Se pare ca este printre putinele dati din istoria Statelor Unite ale Americii cand cei doi concurenti la Casa Alba sunt atat de aproape in sondaje.

Dar eu nu despre concurenta dintre Barack Obama si Mitt Romney vreau sa va spun, cu toate ca a fost una foarte interesanta si mi-as dori sa vad astfel de debate-uri si la noi in tara intre candidatii la presedentie.

Vreau sa va zic despre toata aceasta fierbere care curpinde lumea cand vine vorba de alegerile prezidentiale din SUA. De ce ne intereseaza, de ce acest eveniment este unul atat de important si mediatizat si de ce America are inaintea restului de tari alegerile pentru presedentie?

Din punctul meu de vedere raspunsul este unul singur, se pare ca acolo se va alege nu doar presedintele Americii ci si conducatorul lumii, am spus conducator si nu stapan, stapani sunt altii.

In functie de cine va iesi presedinte in America, se va decide soarta economica a intregii lumi. Ce razboaie se vor mai face, ce tari se vor mai “democratiza“, cat va costa barilu de petrol, cat si ce tribut va trebui sa platim si ce arme “cool” sa ne mai cumparam de la americani, pentru ca nu se stie cand se isca cu scandal.

Pe langa partea economica se va decide si partea politica pentru restul tarilor, cam cine ar trebui sa iasa presedinte si cam ce va urma acesta sa faca. Da stiu, teoretic presedintele unei tari se alege prin vot democratic, dar nu mai cred de mult in povesti.

Si asa, dupa partea politica se vor decide taxele, impozitele si traiul nostru ca oameni, simpli pioni intr-un joc dement al unora.

Pe scurt, alegerile din America reprezinta piesa de domino cea mai importanta, iar in functie de cine va iesi presedinte, se va hotara si soarta omenirii pentru urmatorii ani.

Daca ti-a placut, distribuie acest articol