Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Alin Trasculescu, presedintele PDL Vrancea, acuzat de luare de mita

Alin Trasculescu, presedintele PDL Vrancea, acuzat de luare de mita

11.11.2012

Alin Trasculescu, presedintele PDL Vrancea, a fost prins in flagrant si este cercetat de DNA pentru luare de mita si trafic de influenta. Aceasta este stirea care a tinut azi capul de afis a presei romane.

Pentru mine personal stirea este ca a fost prins in flagrant si nicidecum ca a luat mita sau a facut trafic de influenta. Asta nu pentru ca l-as fi banuit de fel pe Trasculescu de asemenea lucruri, dar sa fim seriosi, care politician nu o face? Treaba asta cu mita si traficul de influenta in randul politicienilor este precum practica sexului oral in randul femeilor, nici una nu recunoaste, dar toate il practica, iar care nu practica nu e nici o problema, mereu se va gasi altcineva care sa o faca.

Prin urmare, bazandu-ne pe acest mod de judecata simplu si modest, fara a intentiona in mod expres sa acuz, ofensez sau chiar disculp pe careva si fara a ne ascunde dupa deget, deobicei singurul care ni-l tot aratam reciproc, putem spune despre Alin Trasculescu ca a avut dusmani mai buni decat prieteni si ca era prea calic tanar si cutezator pentru o scena politica atat curvita. Bineinteles, de dragul analizei si fara nici un motiv anume, putem face si un mic joc de perspicacitate si sa banuim, intrucat suntem in plina campanie electorala, daca nu cumva Alin a fost “vandut” de catre o persoana sau alta, ce a trecut dintr-o parte in alta, in vederea obtinerii unui locusor cald, comod si de frunte 🙂

Dar pana la urma, atat timp cat nu exista nici o asemanare intre Alin si Piftel, putin ma intereseaza ce face dansul, deoarece cu o floare nu se face primavara, insa trebuie sa recunosc ca mi se pare amuzanta ironia faptului produs cu toate ca stiu ca voi fi dezamagit intru totul de viitoarele fapte ce il vor urma pe acesta.

Daca ti-a placut, distribuie acest articol