Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Allview cauta slogan smart

Allview cauta slogan smart

26.11.2013

Zilele astea am aflat ca cei de la Allview cauta slogane pentru produsele sale. O campanie foarte interesanta si indranzeata as putea spune, intrucat e o adevarata provocare sa vezi si sa accepti un feedback din piata cumulat si condensat intr-un slogan. Drept pentru care am decis sa raspund provocarii.

Recunosc ca nu sunt un proprietar de produse Allview, dar am testat cateva din ele, am adunat parerile celor din jur care le au sau le comercializeaza, suficient de multe, incat sa pot spune ca am o idee bazata pentru a sugera cateva slogane.

Asa ca am sa incep cu unul dintre produsele de top ale companiei si anume noul smartphone X1 Soul.

Din cate stiu despre acest telefon pot spune ca este un partener ideal pentru activitatile de zi cu zi. Are o structura robusta, componente hardware cel fac puternic si competent cu telefoanele de ultima generatie. Subtire, modern, rafinat si foarte inteligent, acest telefon este atent si sensibil la fiecare miscare a ta pe care o poate interpreta si fara sa-l atingi.

Drept pentru care, ca slogan al acestui produs, as putea spune “X1 Soul, un smartphone cu suflet“.

Cel de al doilea produs, care-mi place foarte mult, este tableta Viva Q8.

Aceasta tableta are un design extrem de placut, atat vizual dar mai ales la atingere. In ce priveste partea de hardware este suficient de dotata sa faca fata cerintelor zilnice precum organizarea activitatii, mesagerie, mail, filme, jocuri si muzica.

Este o tableta ce iti face viata mai frumoasa, de accea cred ca sloganul ideal ar fi “Viva – la vita bella“.

Iar la final, intrucat recunosc ca urmaresc de ceva timp activitatea si produsele celor de la Allview, am indraznit sa creez un slogan si pentru ei – “Allview – all smart“.

Sper ca aceasta companie sa creasca si sa se pozitioneze din ce in ce mai bine pe piata de profil.

Daca ti-a placut, distribuie acest articol