Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Altex, cel mai mic pret din Romania

Altex, cel mai mic pret din Romania

15.10.2012

Cei de la Altex se tot lauda ca au cel mai mic pret din Romania si ca daca gasesti in alta parte mai ieftin, ei iti vor da de 2 ori diferenta! Adica de doua ori valoarea diferentei dintre pretul lor si cel gasit de tine pe exact acelasi produs.

Ironia face ca, fara sa vreau in mod expres, acum cam o luna in urma, am descoperit o eroare in sistemul lor de preturi, eroare ce face referire la cele spuse de ei in reclama.

Astfel, televizorul LG 32LS3590 cu diagonala de 81cm il gasesc la Altex Focsani la pretul de 1699Lei, un pret acceptabil zic eu. Intamplarea face ca 2 zile mai tarziu sa am treaba prin Bucuresti si descoper acelasi televizor, de data asta la Altex in Unirea Shopping Center, la pretul de 1499Lei. Iar ca sa fie treaba buna, in decursul aceleasi zile, prin peregrinarile mele, ce sa vezi, tot acelasi televizor, insa acum la Altex la Obor, la pretul de doar 1299Lei.

Intrebarea mea este, daca il cumparam de la Altex din Obor, Bucuresti, si ma duceam cu el la Altex din Promenada Mall, Focsani, astia chiar imi dau de 2 ori diferenta? Nu de alta, dar 800Lei chiar reprezinta o afacere.

Dar totusi se pare ca reclama are si un sambure de adevar, Altex are cel mai mic pret din Romania, insa depinde la care magazin Altex te duci.

 

Daca ti-a placut, distribuie acest articol

Ce spun cititorii

Dan Trofin

15.10.2012 la 13:30

poate ca nu era un produs similar cu cel vazut in focsani.
eu cred ca nu primeai diferenta deoarece era vorba de reteaua altex.

optimus > Dan Trofin

15.10.2012 la 13:32

Si eu cred ca nu primeam diferenta, insa ironia situatiei ar fi meritat toti banii. Si da, sunt ferm convins ca era vorba despre acelasi produs pentru ca am fost atent la cod si specificatii, iar cand vine vorba despre tehnologie sunt putin maniac. 😀
Diferenta de pret se datoreaza faptului ca Altex lucreaza in sistem franchise si asta le de posibilitatea detinatorilor sa jongleze cu preturile intre niste valori.