Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Anger Management

Anger Management

16.10.2012

Cineva m-a intrebat ce parere am despre noul film serial al lui Charlie Sheen, Anger Management. Bine nu chiar atat de nou avand in vedere ca urmeaza sa apara seria a doua.

Sincer sa fiu nu am stiut ce raspuns sa-i dau intrucat nu urmarisem serialul pana atunci si asta din cauza unui obicei care il am. Serialele ce-mi plac sau cu actorii care imi plac, prefer sa incep sa le urmaresc dupa ce au fost scoase macar 5-6 episoade din seria respectiva. Si asta pentru a intelege mai bine actiunea si pentru a reusi sa-mi formez o opinie corecta despre acel serial.

Revenind la Anger Management va pot spune ca am urmarit cam jumatate din prima serie. Nu, nu va impresionati prea tare ca as avea cine stie ce mult timp liber la dispozitie, dar din cauza unei masele nenorocite ce nu-mi da pace si a faptului ca prima serie nu are decat 10 episoade, am reusit aceasta performanta.

Serialul este unul promitator, foarte amuzant, caracterizat de glume “usturatoare”, ironice si subtile. Intrucat personajul principal este nimeni altul decat Charlie Sheen, am sa-mi permit sa fac niste comparatii intre “Two and a half men”, care l-a consacrat, si “Anger Management” si asta pentru a nu va divulga prea multe despre serial .

In primul rand am sesizat o ironie foarte simpatica, ambele seriale sunt pe grila CBS, practic Charlie Sheen a fost dat afara de la un serial si acceptat la altul. Comparand “Two and a half men” cu “Anger Management”, redescoperim in cel de al doilea serial un Charlie Sheen diferit. Aici el este un tata responsabil, divortat, cu o fata pe nume Sam si o nevasta foarte ironica si ceva mai putin responsabila ca el. Nu mai are renumitele probleme legate de alcool si cele de mama sa, insa s-a pastrat aceeasi idee de om caruia ii plac fetele tinere si nu foarte inteligente, capabil sa se bage singur in fel si fel de incurcaturi din cauza lor.

Insa cum serialul trebuia sa aibe un subiect, o intriga si ca personajul principal sa fie mult mai bine conturat, l-au pus pe Charlie Sheen in postura unui terapeut in controlul furiei, ba mai mult decat atat, si pacient cu probleme de control al furiei. El care in “Two and a half men” nu credea in terapeuti. 🙂

In concluzie, pentru toti cei care au fost fanii serialului “Two and a half men” cand Charlie Sheen juca in el, “Anger Management” este un serial ce trebuie vazut! 😉

Daca ti-a placut, distribuie acest articol

Ce spun cititorii

Calin

16.10.2012 la 15:53

Tare … trebuie sa ii acordam inca o sansa 🙂

oana

16.10.2012 la 16:11

sa precizam ca eu te-am intrebat, l-am incercat si eu aseara si da, se apropie mult de THM, funny, imi place, oricum serialul THM nu mai are farmec fara Charlie, si nu s-a mai ridicat la standardele cu care eram obisnuiti:)

optimus

16.10.2012 la 16:23

@Calin – unui om trebuie sa ii acordam si cea de a 24 a sansa 🙂

@Oana – acum ca misterul a fost inalaturat, despre ce mai vorbim?! 😛