Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Aplicatia de Facebook pentru Adroid a fost imbunatatita

Aplicatia de Facebook pentru Adroid a fost imbunatatita

15.12.2012

Daca pana acum pe Android aplicatia de Facebook crea probleme, se incarca greu sau se bloca, de azi aceste probleme s-au rezolvat. Facebook a reusit in sfarsit sa scoata o aplicatia performanta, rapida si buna.

Diferentele sunt multe. Daca pana acum aplicatia de Facebook era scrisa in HTML5, motiv pentru care functiona greu, recunoscut de altfel chiar de catre autori, acum este scrisa ca aplicatie nativa pentru Android, prin urmare vechile probleme au fost inlaturate definitiv.

Noua aplicatie mobila de Facebook aduce si o interfata imbunatatita, mult mai rapida si prietenoasa cu utilizatorul cat si un aspect grafic mai placut. Notificarile sunt aproape instant, mesageria este construita in cadrul aplicatiei, iar memoria telefonului nu se mai incarca atat de mult.

Aceasta aplicatie va ofera si doua noi shortcut-uri sau widget-uri, care sa le puneti direct pe ecran. Unul din ele se numeste “Facebook buttons” cu ajutorul caruia poti modifica rapid statusul tau, locatia in care te afli cat si uploada o poza. Cel de al doilea este “Facebook status” ce iti arata ultimele statusuri ale prietenilor tai.

In concluzie noua aplicatie mobila de Facebook este cu mult mai performanta si imbunatatia, pot spune ca este cu totul altceva decat era inainte. Asa ca accesati GooglePlay si faceti-va update!

Daca ti-a placut, distribuie acest articol