Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Aplicatia Facebook Home pentru Adroid

Aplicatia Facebook Home pentru Adroid

16.05.2013

Nu stiu cum se comporta aplicatia Facebook pe dispozitive cu iOS sau WindowsMobile, insa pe cele cu Android este o mare porcarie. Daca ai fi luat o persoana din epoca Cretacica si l-ai fi invatat o programare minima, cred ca ar fi
reusit sa faca ceva cu mult mai interesant si performat decat aceasta aplicatie pentru Android.

Ca multi altii, am injurat de toti sfintii modul de rulare si erorile pe care le primeam atunci cand utilizam Facebook-ul. Uneori credeam ca departamentul de mobile era format din maimute ce lucrau acolo pe coji de banana, dar m-am inselat.

Dupa o analiza ceva mai atenta, mi-am dat seama ca daca se vroia, aplicatia de Facebook ar fi rulat perfect pe Android, insa motivul pentru care nu s-a vrut a fost tocmai “Facebook Home”. Daca va intrebati “De ce?” e foarte simplu!

De cand Facebook a fost listat la bursa, numai probleme a avut si scaderi a cotatiei de piata. Atunci cei din aceasta companie au venit cu ideea de a crea un smartphone Facebook. Insa sunt multe costuri, mult timp pentru testare si tot asa mai departe. Asa ca ce si-au zis baietii, daca tot Android este “open source” hai sa facem ca sa existe “Facebook Home” o aplicatie care va imbraca acest sistem de operare intr-un design specific sub pretextul ca asa rezolvam si probleme aplicatiei si ca ea va rula mai bine.

Astfel, intr-un fel sau altu, Facebook ajunge sa fie pe absolut orice dispozitiv mobil pe prima pagina. Un lucru ideal pentru cei care vor urma sa-si faca reclama pe “Facebook Home”. Imagineazati ca vei avea reclame fix pe ecranul telefonului tau. Deh, e aplicatie, au dreptul si tu ti-ai dat acordul.

Prin urmare ei incearca sa impuste mai multi iepuri deodata sperand astfel sa le creasca si cotatia la bursa si sa incaseze mai multi bani, evident. Lucru de altfel foarte posibil, avand in vedere gradul de dependenta a oamenilor de Facebook.

Daca e sa faci un sondaj despre care aplicatie este cea mai folosita pe smartphone, raspunsul va fi unul singur: Facebook!

Daca ti-a placut, distribuie acest articol