Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Aroganta oamenilor puterii

Aroganta oamenilor puterii

04.12.2012

Cu totii ne nastem oameni simpli, in familii mai mult sau mai putin instarite, dar ne nastem goi. Crestem, invatam, ne jucam si vorbim impreuna. Odata ce ne marim incepe ca viata noasta sa prinda contur, alegem o cale ce o urmam si care, speram, va avea rolul de a ne defini si implini.

Dintre toti, o parte se intampla sa ajunga oamenii puterii in stat, moment in care  caracterul lor se schimba in totalitate. Nu toti, insa majoritatea uita de unde au plecat, uita de momentele cand parintii le dadeau o educatie aleasa, cand le spuneau sa fie respectuosi cu cei din jur, devenind stapani de tara. Se adreseaza celor din jur, ce nu sunt pe pozitii egale cu ei, cu multa autoritate, ironie si aroganta.  Arunca cu amenintari gratuite in stanga si in dreapta, urla cand sunt intrebati ce fac ei cu fondurile europene sau cu banii statului, care sunt ai nostrii, din buzunarul nostru.

Isi precizeaza functia in expresii de genul “aveti grija cum vorbiti cu presedintele tarii” ca si cum ar fi Dumnezeu pe pamanat, uitand ca la baza e un om, iar cand formuleaza astfel de expresii decade sub regnul animal, ajungand undeva in sectiunea de bacterii unicelulare.

Astfel de persoanje traiesc cu impresia ca s-au nascut pe acele functii, ca si cum ei le-ar fi creat si isi pierd din simtamantul umanitatii si a faptului ca si ei sangereaza si mor la fel ca toti ceilalti.

Pe acesti oameni nu-i mai suport, nu-i mai agreez si ma jigneste profund faptul ca ei respira si vorbesc limba romana.

De aceea, pe 9 decembrie aveti grija cu cine votati si sa nu uitati NICIODATA ca ORICAND aveti dreptul sa va cereti drepturile si sa cereti socoteala acestor personaje, iar acei dintre voi care tac dau de inteles ca sunt de acord cu ceea ce se intampla si se complac in situatia respectiva!

Daca ti-a placut, distribuie acest articol