Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Autonomia secuilor scandata in toata lumea

Autonomia secuilor scandata in toata lumea

11.03.2013

Secuii, recte maghiarii, au un vis, sa faca din Covasna cea mai frumoasa tara din Romania. Dar pentru asta au nevoie de autonomie, care se pare ca e un fel de solutie magica de care doar Laszlo Tokes va beneficia.

Prin urmare cele 3 miliarde de maghiari din intreaga lume, au facut prosteste pasnice pentru autonomia tinutului secuiesc din Romania. Cel mai de amploare protest a avut loc la New York, unde vreo 5 cupluri de maghiari scandau in ungureste libertatea secuilor.

Speriat de invazia martianilor si de teroristi, presedintele Obama a chemat la el mai multi specialisti sa-i traduca ce scandeaza acei oameni. Dupa multe ore de analiza aprofundata au reusit sa inteleaga despre ce era vorba. Prin urmare au zambit si s-au dus sa se culce.

Adevarul este ca la baza cererii de autonomie stau dovezi incontestabile dintre care le vom aminti pe cele mai elocvente.

Se spune ca in timp ce Dumnezeu crea lumea, Laszlo Tokes se definea pe sine. Apoi Dumezeu l-a creat pe om, iar Laszlo Tokes pe maghiar. Asa s-a ajuns ca azi sa existe banuiala ca Eva era unguroaica.

Dupa izgonirea din Eden, gradina raiului, maghiarii au ajuns in Mongolia. Ei acolo au incercat sa formeze un mare imperiu, dar au fost alungati de mongoli pentru ca cereau autonomie. Apoi au mers de-a lungul si de-a latul pamantului formand mai multe popoare.

Ei au fost primii care au ajuns in Transilvania, iar acest lucru este atestat de un document foarte vechi scris de romanii ce locuiau in acea zona.

Tot maghiarii si-au pus amprenta asupra istoriei Romaniei. Acestia spun ca au aparat tara, fireste pe timpul imperiului austro-ungar. Nu de alta, dar fara ei ne invadau altii. De asemeni, ei afirma ca au luptat alaturi de Mihai Viteazul. Si acest lucru este adevarat, altfel nu se explica cum acesta a ajuns mai scund cu un cap. Iar daca va intrebati cui se datoreaza succesul revolutiei de la 1989, Laszlo Tokes va poate spune adevarul, secuilor. Cineva, undeva trebuia sa-l tradeze pe dictator.

Astfel, odata cu istoria maghiarilor putem spune ca a aparut si curentul literal, cunoscut astazi sub numele de S.F. (science fiction)

Iar cu aceasta istorie incontestabila, practic este imposibil sa nu acorzi autonomie tinutului secuiesc undeva in Uganda.

*nota: acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Fiecare om este liber sa-si exprime parerile si sa-si ceara drepturile.

Daca ti-a placut, distribuie acest articol