Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Barbati, pantofi si sentimente de femeie

Barbati, pantofi si sentimente de femeie

20.03.2013

Femeia a fost mereu o fi-r-ai…pardon, o fire al naibii de complicata. Stop! In momentul asta 99% din femeile care citesc acest articol isi spun in gand “Nu stiti voi sa ne intelegeti”(referire la barbati).

Revenind. Femeia ilustrata in trecut nu prea mai are legatura cu femeia moderna care se trateaza de migrene prin shopping si primeste in loc de martisor, botox.

Ocupatia principala a femeii moderne este sa se planga, probabil pentru care are prea mult timp la dispozitie. Printre motivele principale de vaicareala regasim barbatii care nu o inteleg si care o vor doar pentru sex, pe cand ea este o sensibila si o romantica.

Privind prin ochii realitatii, situatia asta mi se pare ilara si usor stupida.

Defapt, femeia de azi isi alege barbatii la fel cum isi alege si pantofii, eventual are din ambele genuri la fel de multi. Astfel, pantofii trebuie sa fie ori frumosi, ori foarte scumpi. La fel si barbatii, fie atragatori, fie bogati pentru ca ambele calitati la un loc nu s-a mai intalnit.

Daca femeii ii place o pereche de pantofi, nu conteaza cat costa, cat de mult o strang si cat de tare o vor “bate” la patrecere, ea ii cumpara oricum. Cand isi alege un barbat, femeia procedeaza fix la fel. Nu conteaza cat de multa sufera langa unu sau ca nu se potriveste cu acesta. Nu conteaza daca sunt sau nu sentimente intre ei. Ea sta pentru ca o face sa arate bine, oricum dupa ce se strica va gasi pe altu. Doar nici pantofii nu-s facuti sa te tina o viata, corect?

La polul opus, insa, exista si genul de femeie care sta cu respectivul barbat pana la capat, nu de alta, dar poate se schimba. Pentru ca nu-i asa… si pantofii se mai lasa.

Prin urmare, concluzionam ca femeia este o fire din cale afara de masochista si se comporta cu barbatii la fel ca si cu pantofii. Asa ca fetelor, v-as recomanda in ambele situatii sa alegeti perechea si “perechea” in care si cu care va simtiti bine. Fara sa va stranga, fara sa va coste mult si fara sa se rupa la prima ploaie. Nu uitati ca un lucru vine bine in functie de cum este purtat. 😉

Si ca sa nu se supere pe mine partea feminina, dragelor, nu toate sunteti la fel. Unele mai purtati sandale, papuci sau va place sa umblati desculte prin iarba. 😀

Daca ti-a placut, distribuie acest articol

Ce spun cititorii

Adriana

19.04.2013 la 11:15

Nu ne suparam pe tine :p, ai dreptate, uneori suntem superficiale, egoiste si dramatizam orice prostiuta, dar avem si calitati care compenseaza :p

optimus > Adriana

19.04.2013 la 16:29

Undeva trebuie sa existe si un echilibru 😀