Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Bijuteriile din argint mereu la moda

Bijuteriile din argint mereu la moda

10.03.2013

Bijuteriile din argint vin bine la aproape orice tip de vestimentatie, drept pentru care sunt foarte purtate si mereu la moda. Pe langa asta, o bijuterie din argint este cadoul perfect, mai ales in cazul fetelor.

Mai mult decat atat, comparativ cu cele din aur, bijuteriile din argint vin in orice marime, forma si model. Sunt mai usor de confectionat si accesibile. Iar daca nu ma credeti, intrebati o femeie sau intrati pe magazinul OnlineBijuoux. Aici veti gasi peste 900 de modele de bijuterii din argint pentru toate gusturile si cel mai important, pentru toate buzunarele.

Dupa ce am vazut toata acea lista, am ajuns la concluzia ca pentru fiecare tip de personalitate exista o bijuterie care sa o reprezinte. Ca esti mai tanar sau in varsta, barbat, femeie sau copil este imposibil sa nu iti gasesti o bijuterie caracteristica.

Si ca sa va demonstrez acest lucru, ceasurile sunt de asemeni bijuterii. Pe langa faptul ca masoara timpul si realizezi cat de repede trece, ceasul da si o anumita nota tinutei tale, o completeaza.

Pentru mine, atunci cand port costum, ceasul este obligatoriu, precum cureaua la pantaloni.

Si tot pe OnlineBijoux gasiti o gama larga de ceasuri care sa se asorteze cu modul vostru de a va imbraca. Ca un ceas de toate zilele, mi-a placut cel mai mult acesta.

Ceas japonez, Jaz-ma cu mecanism Seiko

Este un ceas cu mecanism japonez, Seiko, din otel inoxidabil la un pret bun si cu un design foarte placut. Unde mai pui ca este si la reducere.

Asa ca nu mai asteptati, timpul trece, profitati acum! 😉

Daca ti-a placut, distribuie acest articol