Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Biserica Romana vine cu taxe si impozite

Biserica Romana vine cu taxe si impozite

26.11.2012

Odata cu inceprea postului de Craciun, pe langa canoane, Biserica Romana a inceput sa puna taxe si impozite. Dupa ce am aflat de aici ca Preafericitul Daniel doreste ca orice roman ce poarte nume de sfant sa plateasca o cota parte pt acest lucru, acum acelasi Preafericit, a venit cu ideea de a se pune taxe pe injuraturile ce contin nume de sfinti sau obiecte bisericesti.

Astfel spus fiecare enorias va trebui sa se duca la biserica la care este arondat pentru a cumpara cupoane ce ii va oferi posibilitatea sa injure gratuit, dar atentie, asta nu inseamna ca pacatele comise in timpul profanarilor vor fi si iertate.

Pentru iertarea pacatelor urmeaza sa fie emise alte taloane ce le puteti cumpara tot de la biserica, iar cu ocazia Black Friday din 23 noiembrie, veti primi ca bonus si o binecuvantare scrisa.

Avand in vedere ca Preafericitul Daniel s-a gandit la o posibila venire a sfarsitului lumii, cu doua zile inainte de Craciun, vor fi lansate, in serie limitata, cupoane pentru iertarea pacatelor in proportie de 50%, urmand ca pentru diferenta sa fiti judecati pe lumea ailalta.

Una peste alta se pare ca Biserica Romana vine numai cu noutati.

Daca ti-a placut, distribuie acest articol

Ce spun cititorii

Alina

26.11.2012 la 07:49

Asta-i in faza de inceput, apoi apar abonamentele …

optimus > Alina

26.11.2012 la 19:02

Abonamentele vor fi doar pentru cei profesionisti! 😀