Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Black Friday, cea mai neagra vineri

Black Friday, cea mai neagra vineri

22.11.2012

Black Friday isi are originea in Statele Unite ale Americii si reprezinta prima zi de dupa Ziua Recunostintei si totodata si prima zi ce deschide sezonul cumparaturilor de Craciun.

Si asta nu e tot, Black Friday este ziua cu cele mai multe si cele mai mari reduceri de preturi din tot anul sau cel putin asa spun specialistii.

Bineinteles ca aceasta zi este o strategie de marketing menita sa deschida apetitul si sa inteteasca febra cumparaturilor. Insa se pare ca aceasta strategie este una foarte buna, intrucat Black Friday s-a extins cam pe intreg mapamondul, ba chiar mai mult si magazinele online au aderat la aceasta sarbatoare a cumparaturilor.

Se pare ca Black Friday a creat o isterie printre cumparatori, toti stau treji pana la ora 24 cand incep reducerile pentru ca nu cumva ceea ce intentioneaza sa cumpere sa nu mai fie pe stoc.

Cum era firesc si magazinele din Romania au adoptat ziua de Black Friday, prin urmare am zis ca voi fi un analist al acestei zile, voi urmari indeaproape ofertele din cadrul magazinelor online si eventual poate voi cumpara ceva.

Dar asta nu e tot, se pare ca si guvernul Romaniei are de gand sa participe la aceasta zi. Prin urmare vor fi reduceri colosale la pensii, salarii si alocatii cat mai ales la locurile de munca.

Asa ca va doresc spor la cumparaturi!

Daca ti-a placut, distribuie acest articol