Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Blugi si Super blugi

Blugi si Super blugi

18.12.2012

Blugii sunt si vor ramane pantalonii mereu la moda. Pornind de la prima pereche de blugi creata vreodata si pana in prezent, acesti pantaloni s-au metamorfozat continuu, trecand prin diverse forme si culori, insa nu au disparut niciodata.

Astazi gasim o paleta foarte larga de modele de blugi, atat pentru copii, cat si pentru femei si barbati. Blugii au cucerit intreaga planeta si i-au cucerit si pe designerii vestimentari. Nu exista in lume designer care sa nu fi purtat sau sa nu fi creat in viata lui un astfel de tip de pantalon.

Prin urmare putem spune ca exista blugi si super blugi.

Vorbind despre super blugi, nu ma refer neaparat la blugii de firma, ci la acei blugi care “se aseaza bine”, care par a fi croiti pe tine si pentru tine, iar aici fetele stiu cel mai bine. Astfel de super blugi, insa de marca, i-am gasit pe magazinul online SuperJeans.ro

Personal, nu imi plac blugii care atarna la tur sau care iti fac acele aripioarele laterale. Indiferent de model, perechea care o port trebuie sa ma reprezinte, sa ma simt bine in ea si sa se incadreze, bineinteles, cu restul vestimentatiei.

Asa ca tot navigand printre multe si faine modele de blugi, am gasit si perechea mea.

Super blugi de la SuperJeans.ro

Negrii, simpli si confortabili, aceasta pereche de blugi se potriveste de minune cu bocancii care tocmai i-am primit de Mos Nicolae. Da, ironic, in bocanci am gasit o alta pereche de bocanci. Oricum, prietenii mei stiu ce cadou imi doresc de Craciun 😀 si mi-l pot cumpara de aici:

http://superjeans.ro/blugi-levi-s-751-standard-fit.html

Deasemeni, lucrul care mi-a placut la nebunie la SuperJeans.ro este ca daca perechea ce ai comandat-o acasa nu iti vine bine, o poti schimba cu o alta, iar transportul este absolut gratuit!

Cat de tare-i asta?! E ca si cum ai proba blugii la tine acasa! Ideal pentru cei care nu au timp sa mearga prin magazine, cum e si cazul meu.

Asadar, va pot spune ca acest magazin online se incadreaza pe lista de magazine de unde putem cumpara intr-un mod sigur si inteligent. Mai ales ca fiind dealer autorizat Levis, calitatea produselor este garantata!

Daca ti-a placut, distribuie acest articol