Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Bursele Akcees, scolarizare pentru tinerii antreprenori

Bursele Akcees, scolarizare pentru tinerii antreprenori

09.07.2013

Sincer sa fiu, dupa doar 5 ore de somn, nici alea intregi, azi nu aveam nici un chef sa mai scriu ceva pe blog, dar cum am primit o veste buna de la Irina, am zis sa va imbucurez asa de dimineata.

Va spuneam mai de mult despre Akcees si cum incearca, prin programele lor, sa ii motiveze si sa ii educe pe tinerii cu dragoste de antreprenoriat.

Recunosc ca traim niste vremuri economice nu tocmai ideale pentru afaceri in general, mai ales pentru unele noi. Dar un antreprenor adevarat se cunoaste pe sine, cunoaste riscurile si are capacitatea de a se adapta.

Din acest motiv, Akcees impreuna Microsoft, SAP Romania, Okapi Studio, Skobbler si [e-spres-oh] ofera 15 burse de antreprenoriat pentru tinerii cu dorinte de aventuri profitabile in domeniul afacerilor.

Asa ca daca esti un tanar student sau absolvent cu varsta pana in 26 ani, consideri ca ai idei bune de afaceri, iti place sa fii propriul sef si crezi in acesta, te invit sa aplici pentru una din aceste burse de antreprenoriat.

O astfel de bursa contine sesiuni de training, materiale de curs, cazare 6 nopti la pensiunea Speranta din Predeal, in regim de pensiune completa, plus 1 an de mentorat gratuit dupa absolvire. Practic un pachet complet pentru a deveni un om de afaceri solid.

Inscrierile se fac pana pe data de 12 iulie pe pagina http://startmeup.ro/scholarships/, iar cei care au fost acceptati, adica bursierii, vor fi anuntati pe data de 15 iulie.

Eu va doresc multa bafta, ca de specializarea voastra are cine sa se ocupe. 😉

Daca ti-a placut, distribuie acest articol