Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Butonul de snooze si trezirea de dimineata

Butonul de snooze si trezirea de dimineata

10.10.2012

Pentru fiecare om se stie ca trezirea de dimineata este un adevarat ritual, iar acest ritual include mormaituri, plescaituri, intoarceri care mai de care ciudate in pat, uneori si niscavai injuraturi, depinde de vreme si motivul trezirii, insa indiferent de combinatie nu lipseste butonul de snooze.

Inca din copilarie, pe post de “buton de snooze” erau parintii nostri, care veneau de cel putin 2, 3 ori la noi in camera pentru a ne trezi sa ne ducem fie la gradinita, fie la scoala. Si inca de pe atunci ne placea acest lucru, sa “actionam” butonul de snooze, si veneau si trageau de noi sa ne trezim pana cand, bucata cu bucata si apoi facuti pachet, ne dadeam jos din pat.

Si vremea a trecut, iar in viata noastra a aparut adevaratul buton de snooze. Fie ca este de la ceas sau telefonul mobil, butonul de snooze este cel mai apasat buton din fiecare dimineata. Unii dintre noi au dezvoltat, nu doar o pasiune, ci si o dependenta pentru acest buton, practic nu-s oameni daca nu l-au apasat macar odata.

Altii au facut din butonul de snooze un sport profesional. Acestia isi pun ceasul sa sune cu cel putin 10 minute inainte de ora normala de trezire. Apoi, ei chiar daca se trezesc inainte de a suna ceasul, asteapta pandind in pat, sub patura, momentul cand suna. Si nu apuca sa se auda odata “beep” ca PAC au si apasat butonul de snooze. Dar nu se dau jos din pat, nu-nu, se intorc pe partea cealalta si asteapta ca ceasul sa mai sune odata pentru a apasa din nou minunatul buton. De multe ori apasarea repetata a butonului de snooze seamana cu o razbunare, ca si cum i-ar da in cap ceasului pentru trezire.

Daca ti-a placut, distribuie acest articol