Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Caini dresati sa conduca masina

Caini dresati sa conduca masina

07.12.2012

Nu credeam ca o sa o vad si pe asta, cainii ce stiu sa sofeze. Dar se pare ca o scoala de dresaj din Noua Zeelanda, SPCA din Auckland, se ocupa cu instructajul cainilor si dresarea acestora pentru a putea conduce o masina.

Intai de toate cainii sunt dresati sa invete miscarile de baza, cum sa miste maneta de viteze si cum sa utilizeze volanul masinii. Dupa ce cainii isi insusesc miscarile de baza, sunt scosi la practica, unde vor putea invata sa conduca o masina reala.

Bineinteles, nu va ganditi la caini de talie mica precum pechinezi, este nevoie de un caine de talie mare pentru a putea avea un control bun al masinii, sincer nici mie nu-mi vine sa cred ceea ce scriu dar asa este.

Mai mult decat atat, se pare ca in acest week-end, trei cainii, absolventi ai acestei scoli, vor avea examenul auto in vedere obtinerii permisului de conducere. Acest eveniment va fi transmis live de catre televiziunea nationala din Noua Zeelanda.

Dupa citirea acestei stiri, ma gandesc ca nu mai e nevoie sa-ti pui iubita sau nevasta sa invete sa conduca pentru ca sa fii si tu liber sa bei un paharel, este suficient sa-ti iei un caine dresat cu permis de conducere.

Si pentru a va demonstra ca stirea este pe cat se poate de reala, va invit sa urmariti urmatorul film.

http://youtu.be/zC0i0-XD90c

Daca ti-a placut, distribuie acest articol