Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Care este cheia succesului in viata

Care este cheia succesului in viata

14.11.2012

Cu totii ne dorim sa stim care este cheia succesului in viata. Multi o cauta, putini au gasit-o, iar unii au renuntat deja sa mai caute.

Inainte de a cauta cheia succesului trebuie sa stim ca aceasta cheie nu este aceeasi pentru fiecare dintre noi. Ea difera de la om la om intrucat cheia succesului in viata suntem noi insine. Practic pentru a o descoperi trebuie sa ne descoperim pe noi, sa stim ce talente si inclinatii avem, ce ne place sa facem si niciodata sa nu ne raportam la cei din jur, deoarece in acel moment riscam sa ne pierdem cheia si sa ne dorim ceva de care noi fie nu suntem capabili, fie nu ni se potriveste.

Odata ce descoperi cheia drumul tau catre succes abia incepe. Este un drum total necunoscut, plin de surprize placute si mai putin placute, insa indiferent de cum va fi, tu esti cel care il construieste, iar constructia lui tine strict de cat de mult iti doresti, de cat de mult muncesti si de cat de mult doresti sa sacrifici si sa te sacrifici.

Trebuie sa stim ca in viata totul are un pret, nimic nu este gratis, pana si aerul costa efortul tau de a il inspira si expira, cu atat mai mult succesul! Oricat de greu ti-ar fi niciodata sa nu te lasi invis, nu este om care sa fi cunoscut succesul fara ca inainte sa cunoasca esecul. Tine doar de tine sa nu renunti si sa constientizezi ca tu esti singura persoana care poate crede cu adevarat in tine! Fi mereu pozitiv chiar si atunci cand simti ca nu mai poti gandeste-te la lucrul pentru care lupti si care te motiveaza sa mergi mai departe, anume succesul!

Succesul este pentru cei puternici si care il vor cu adevarat, iar odata atins acei oameni sunt impliniti si definiti. Dar nu uita ca succesul nu se masoare in bani ci in realizarile facute pe tot parcursul drumului, realizari care indiferent de starea ta materiala, te vor precede peste tot unde te duci.

Un om de succes poate fi o mama ce si-a crescut singura copii asa cum trebuie, un inventator sarac ce a descoperit leacul pentru o boala, un scriitor ce nu a renuntat sa creada in talentul sau, un om de afaceri care a facut multe actiuni caritabile si TU care nu vei renunta niciodata si vei lupta mereu pentru ca doar asa se nasc luptatorii de succes!

Daca ti-a placut, distribuie acest articol