Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Ce cadouri au primit de Mos Nicolae vedetele din Romania

Ce cadouri au primit de Mos Nicolae vedetele din Romania

06.12.2012

Cu totii am primit cadouri de la Mos Nicolae, mai reale sau imaginare, dar ne-am bucurat de ele. Insa cum curiozitatea este mare ne-am intrebat oare ce cadouri au primit vedetele din Romania.

Prin urmare Savantii in Stiri cu Capu’ au raspunsul.

In dimineata zilei de 6 decembrie, cu pasi marunti si veseli, colindatorul Fuego s-a indreptat catre cizmulitele lui rosii unde a gasit 2 bilete VIP, pentru el si maicuta lui, la concertului lui Hrusca. Si ca sa nu vina pe jos, a mai gasit cheia de la primul model de Dacie Loghin.

Cantareata Ruby a primit o lumanare electrica pentru momentele cand stinge lumina, iar Daniela Crudu, a declarat pentru Jurnal de Blog, ca a primit o masca de piele si un bici.

De asemeni, nici superba Tonciu nu a fost uitata de Mos Nicolae. Vedeta a primit in cizmele ei lungi cu toc cui, un morcov si un bilet pe care scria “Si oamenii de zapada au nasul mare. Te pupa Mosu’ ”

Insa Oana Roman a fost cea mai castigata dintre toti. Datorita cizmelor ei incapatoare, aceasta a gasit in ele 3 Shoarmerii, 2 restaurante McDonalds si un KFC.

Si cum la noi in Romania oricine e vedete, prin urmare am aflat si ce cadouri au primit policienii de la Mos Nicolae.

Mihai Ungureanu a primit un set de unguente ca sa intre mai usor in politica, cat si un dictionar maghiar-roman, deoarece a doua limba a uitat sa o pronunte bine.

Intrucat lui Adrian Nastase ii plac cartile, acesta a primit de la Mos prima editie din “Suicide for dummies”, un indrumar in ce priveste parasirea corecta si iremediabila a lumii in care traim.

Guvernatorul Romaniei, Traian Basescu, a gasit in ghete dosarul lui de securist, in original, alaturi de un mesaj pe care… nu avem voie sa-l dam.

Nici Ponta si Crin Antonescu nu au fost uitati, ei au primit cate o suvita din parul lui Basescu, asta din ciclu’ “daca nu i-am luat capu’ macar l-am tuns”. Alaturi de suvita era si un biletel pe care scria, inexplicabil,  “Ha Ha Ha”.

Singurul care nu a primit nimic a fost Radu Mazare si asta pentru ca Mamaia lui, ii da tot ce vrea!

Daca ti-a placut, distribuie acest articol