Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Ce lucruri s-au intamplat de la aparitia Facebook

Ce lucruri s-au intamplat de la aparitia Facebook

30.04.2013

De la aparitia retelei de socializare Facebook, anumite lucruri s-au inmultit pana la pragul de exagerare. Asa ca hai sa discutam despre niste lucruri neprecizate pana acum.

In primul rand ar fi prietenii, normal, cei virtuali. Probabil acest lucru se datoreaza curiozitatii si dorintei unora de a ii freca grija de altii. Altfel spus, omul e curios sa stie ce mai face unu, altu, cum traieste, cum are iarba-n curte. Dar sa nu fiu rau, asta e socializarea online. Insa i-ati adio ca daca cumva ai nevoie de ceva urgent, cineva din cei 2400 de prieteni o sa te ajute.(hai bine, poate cativa, doar online).

Apoi, odata cu aceasta retea de socializare pot spune ca au crescut, ingrijorator chiar, numarul fotografiilor si a fotografilor. Pisicile si mancarea nu au fost fotografiate in viata lor decand exista Facebook si tot Facebook a deschis o noua moda, pozele facute in buda cluburilor si discotecilor. Daca nu stii cum sa-ti decorezi baia, ai sute de poze din care te poti inspira!

Insa Facebook nu s-a oprit aici, multumita lui am descoperit botu’ de gasca la femei si pozele cambrate in picioare. Adica alea in care tutele se pozeaza strambate cu fundu-n afara, mult scos, de zici ca acu’ dau din ele si nu se mai pot abtine. Si tot datorita acestei retele de socializare, putem face statistici, aproape concrete, despre rata prostiei si analfabetismului. Intr-un cuvant, Facebook este un rau necesar!

Daca ti-a placut, distribuie acest articol

Ce spun cititorii

MunteanUK

31.05.2013 la 09:06

Ei, uite ca daca privesti lucrurile din perspectiva zugravita de tine, Facebook are ‘un folos’ destul de consistent!

Fara aceasta retea de socializare – de fapt acest imens paradis al nebunilor planetar – am mai fi avut nca jalnice iluzii despre viitorul omenirii…

optimus > MunteanUK

01.06.2013 la 07:09

Da.. o adevarata lume paralela acest Facebook 😀