Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Ce mesaje primim de la Cosmote

Ce mesaje primim de la Cosmote

08.04.2013

Seara, dupa o zi de munca, incerc sa ma relaxez in pat la televizor, totul normal si firesc. Derulez programele de parca as fi interesata de toate si de nimic. La un momentdat primesc mesaj pe telefon. Ma uit total dezinteresata si citesc: “Ma gandesc la tine, oare ce mai faci?”

A fost ca o trezire din starea de letargica in care ma aflam. Cand vad cine era expeditorul sms-ului, ma buseste un ras groaznic. Era fratiorul meu. Zic in sinea mea “Asta cu siguranta in loc sa-i trimita lu’ gagica-sa, mi l-a trimis mie”. Drept pentru care, cum aveam chef de ironii, ii raspund la mesaj “Bine fac ma idiotule, acum ti-ai adus aminte de mine?”

Nu trec cateva minute ca ma suna dupa un alt numar “Ba tu esti! Esti nebuna? Ala e serviciul de la Cosmote, mesaj gratuit “Contacteaza-ma”. Vroiam sa ma suni sa te intreb daca doresti ceva de la magazin!”

Deja pentru mine era prea mult, eram pe jos de ras. Stateam si ma gandeam cat de gay trebuie sa sune mesajul asta daca era trimis catre un prieten de al lui. Ca sa nu mai zic ca ar putea fi si motiv de divort in cazul in care sotia vede un astfel de mesaj pe telefonul sotului.

Draga Cosmote esti tare amuzant, dar parca ce e mult, e mult! Comunicarea ar trebui sa fie clara nu sa puna oamenii in impostaze usor neplacute. 😀

Daca ti-a placut, distribuie acest articol