Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Ce trebuie sa facem in cazul unui impact cu un asteriod

Ce trebuie sa facem in cazul unui impact cu un asteriod

21.03.2013

“Ce trebuie sa facem in cazul unui impact iminent cu un asteroid“, cam asa suna titlul unui articol vazut de mine pe Income Magazine(aici). Dintr-o curiozitate ciudata, pornita, poate, si din cauza durerilor de cap care mi-au “parvenit” de la raceala si vremea oribila de afara, am dat click.

In timp ce articolul se incarca, ma gandeam ca voi gasi ceva interesant. Ghiciti ce mi-au vazut ochii?

Oamenii sa se roage la Dumnezeu, asta a fost sfatul sefului de la NASA, Charles Bolden, conform articolului din Income Magazine. Cu alte cuvinte, nu exista nici o masura de protectie in cazul unui impact dintre un asteroid si planeta noastra.

Dupa ce am terminat de citit cele cateva randuri pline de o mare nesemnificatie, am ajuns la concluzia ca la fel de simplu, Charles Bolden putea sfatui lumea, ca intr-un astfel de caz, sa-si bage umbrela-n fund si sa o deschida. Dar se pare ca partea cu divinitatea are mai multa priza. De aceea, ar fi ideal daca s-ar scoate pe piata si carti cu rugaciuni in caz de asteroizi.

Insa, sfatul meu in cazul unui impact iminent cu un asteroid este sa scoateti repede telefonul mobil, faceti o poza, o puneti pe Facebook si va tag-uiti in ea cu mesajul “Va pup, pa pa!”

Oricum, se pare ca la origine articolul a fost scris ca sa fie ceva in plus. Deh, ce era sa se bage intre o stire cu carne de cal, una despre Papa si alta cu Nastase. Doar informatii vitale gasim in presa din Romania.

Daca ti-a placut, distribuie acest articol

Ce spun cititorii

Gabriel

27.03.2013 la 02:24

Sa ascultam manele. Dar daca nu vine asteroidul, nu mai ascultam.