Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Cea mai proasta reclama radio pe 2013

Cea mai proasta reclama radio pe 2013

22.05.2013

Acest articol face apel la imaginatia voastra, iar eu, pentru a va ajuta sa intelegi mai bine si sa aveti o imagine de ansamblu, voi incerca sa fiu pe cat se poate de expresiv in scriere.

Este o reclama la radio care ma oripileaza ori de cate ori o aud, cea la “Supramax articulatii”. Ar trebui sa puna un special special inainte, sa-mi dau seama ca incepe si sa inchid radioul.

Reclama este prezenta sub forma de dialog intre un El o ia Ea si suna cam asa:(voi scrie textul cu aproximatie intrucat nu stiu reclama pe de rost).

Se aude usa, El intra in casa, Ea intreaba:

– Te-ai intors asa de repede?
Dupa tonul curios si usor iritat, ne dam seama din prima ca El a facut ceva gresit.

– Da draga.
– Si ai gasit?
Tot din aceleasi ton intelegem ca Ea l-a trimis pe El sa caute ceva foarte greu de gasit sau El trebuia sa piarda mai mult timp cautand acel ceva, astfel dandu-i Ei importanta cuvenita.

– Nu, mi-au dat altceva.
Spuse El cu o voce spasita si incarcata de teama. Deja presimti ca ceva rau urmeaza sa se intample…

Brusc si fara noima se aude o farfurie spargandu-se. Intrucat reclama este la radio, nu-mi dau seama daca farfuria s-a spart de chiuveta sau de peretele de langa capul aluia. Si Ea spune, pe un ton iritat combinat cu nunate limpezi de cretinism si stupoare tampita cu urme de limpeduze-n fite:

– Dar de ce?! Doar “SupraMax articulatii” are acel colagen care imi face articulatiile mobile!!!!
La auzul acestei replici, simti cum un neuron iti moare urland in chinuri. Timp in care realizezi si faptul ca acea farfurie s-a spart de chiuveta, deoarece s-au blocat articulatiile lu’ aia, de draci normal. Insa totusi se pare ca la femei singurele articulatii care nu se blocheaza nicioadata sunt cele de la mandibula. Probabil unde vorbesc si mult.

Iar El da cea mai inteligenta replica(prostul naibii):

– Da draga, ai dreptate. Ma duc la alta farmacie.
Si asa, aceasta reclama a ajuns in punctul fulminant, de unde tragem concluzia ca ea se adreseaza cuplurilor formate din cel putin un mascul fatalau si o femeie iritanta si a dracu. Dar stati ca nu e tot!

Reclama se incheie, apoteotic, cu sunetul unei usi trantite. Sunet ce ma duce cu gandul ca El a realizat ca e idiot si ca are o femeie nebuna si fixista.

Prin urmare, premiul cel mare si cu coronita de suturi in fund se duce la “Supramax articulatii” pentru cea mai tampita reclama radio pe anul 2013. Felicitari! NOT! 😛

Daca ti-a placut, distribuie acest articol

Ce spun cititorii

momo

30.05.2013 la 18:29

YESSSSSSSSSSSSSSSSS .. i have this one !!

momo > momo

30.05.2013 la 18:29

Hate*

Ionel Balea

04.06.2013 la 07:14

Formidabil, exista cineva care reactioneaza la idiotenia asta de reclama. Subscriu si eu celor scrise de tine.
Ce-o fi fost in capul lor de au facut asa ceva? de ce nu au ales o baba si un nepot? Initial am crezut ca n-am auzit bine si o fi ceva marketing la mijloc, da’ cred ca e doar un buget de marketing foarte limitat – foarte slabuti si enervant

optimus > Ionel Balea

04.06.2013 la 07:23

Nu stiu ce a fost in capul lor, insa idee asta a ta cu “baba si nepotul” mi se pare foarte buna. Cred ca ar trebui comunicata mai departe celor care au creat reclama sa se reorienteze. 🙂

Idiotenia cea mai mare apartine beneficiarului aceste reclame, vorba aia “prost nu-i ala care cere ci ala care da”.