Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Cei mai grav bolnavi din Romania

Cei mai grav bolnavi din Romania

10.10.2012

Pacientii cu cele mai grave boli din Romania se afla internati la Cotroceni. Cei de aici sufera de maladii extreme precum nesimtire cronica, impotenta mintala, cleptomania acuta, pup-in-curism avansat, mania persecutiei si grandomanie unilaterala.

Acesti bolnavi provin din alte saloane cu risc inalt, precum Senat, Camera deputatilor si Parlament. Internati prin vot, cu simptome si manifestari usoare ale acestor boli, la inceput, starea acestora se agraveaza pe zi ce trece, fiind mereu nevoie de finantari din partea statului pentru tratamente care se la amelioreze si aline suferinta. Insa medicamentele luate de acestia precum “multi metri patrati de locuinta” administrat anual, “masini scumpe” odata la 6 luni, “haine, imbracaminte si posete de firma” administrat saptamanal, au si reactii adevrse foarte periculoase.

Dintre aceste reactii adverse amintim inchipuiri precum “seful statului”, “nu sunt de vina”, “m-a nascut mama primar”, iritatii acute manifestate de urlete la auzul unor intrebari de genul “de unde aveti banii?” si cel mai grav dintre ele este malformatia impresionist-congenitala “cui nu-i convine se place din tara”.

Problema cea mai mare la aceste reactii adverse este ca ele, coraborate cu bolile pacientilor, duc de cele mai multe ori la interventii chirurgicale precum “taierea salariilor”, “micsorarea bugetelor” si “marirea taxelor si impozitelor”

De aceea, in vederea imbunatatirii sanatatii acestor bolnavi, propun achizitionarea de tratamente naturiste ca “Demisia”, “Du-te-n ma-ta”, cat si mutarea de urgenta a lor in centre speciale de recuperare din cadrul sanatoriilor “Jilava” si “Poarta Alba”.

Daca ti-a placut, distribuie acest articol

Ce spun cititorii

oana

10.10.2012 la 18:03

FELICITARI PT ARTICOL!! IMI PERMIT SA IL SHARE-UIESC SI SA SCRIU CU MAJUSCULE PT A-MI EXPRIMA APROBAREA SI ASENTIMENTUL:) F BINE PUNCTAT SI SCRIS!!

optimus

10.10.2012 la 18:16

Multumesc Oana! 🙂