Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Cele 5 replici de agatat ale lui Fuego

Cele 5 replici de agatat ale lui Fuego

18.12.2013

Intrucat e luna Decembrie, deci luna colindelor, zic sa ne batem clopotelul de Fuego si anul asta ca si cel trecut. Pentru ca, nu-i asa, ma-sa ii impodopeste bradu-n fiecare an.

Cum acest lucru il stie tota lumea, eu-s tare curios de altul si anume cum agata Fuego?! Care sunt replicile lui de agatat?! Asa ca am sa-ncerc sa-mi pun imaginatia la treaba si voi redacta 5 posibile replici extrase din activitatea de holtei a prea maritului colindator. Hrusca nu te supara, dar tu o arzi prin Canada si plimbi Leru peste tot, nu-i frumos!

Sa trecem la treaba zic.

1. Dupa concert o blonda focoasa vine in cabina mega colindatorului, cersind, parca, un autograf. Din una in alta, dupa cateva vorbe schimbate si chicoteli craciunistice, Fuego ii spune suav tipei “Auzi, nu ai vrea sa vii la mine sa-mi vezi globurile?”.

2. Fuego se duce in piata sa cumpere un brad, pentru ca doar el stie cum sa-l aleaga. Acolo intalneste o vanzatoare tinerica cu rosu-n obraji. Uitandu-se la ea cu privire galesa, de pe sub pleata-i delicata, Fuego ii sopteste “Anu’ asta nu vrei sa-mi impodobesti tu bradu?”.

3. Cum in fiecare an, de sarbatori, Fuego primeste o multime de scrisori de la milioanele de fani, anul acesta scrisorile i le-a dus o simpatica postarita. Cand a deschis usa si a vazut-o, ii venea, parca, sa o soarba din priviri. Imediat a dus mana la piept, iar din buzunar a scos un clopotel si i l-a facut cadou spunandu-i “Nu-i corect, tu-mi stii adresa. Ia sa-mi dai adresa ta sa vin sa te colind vreo 2 ore!”.

4. Dupa cum stim, Fuego sustine concerte si turnee chiar si peste hotare. De cele mai multe doar in Rep. Moldova. Acolo, dupa un mega-concert in aer liber, unde a naucit publicul cu noile sale colinde compuse chiar de el(nu?) a iesit cu staff-ul sau sa bea o ciocolata calda. Cum s-a asezat la masa, o ispititoare ospatarita s-a apropiat de dansul sa-i i-a comanda. Din una-n alta, dupa multe ochiade care au durat chiar si zeci de secunde, poetul, artistul, unicitatea Sa, ii spune fetei “Ce faci de sarbatori? Vrei sa vii sa-mi vizitezi casuta parinteasca?!”.

5. Iar ultima modalitate de agatat nu este o replica anume, ci un gest pe care artistul Craciunului il face. Si anume, acel lin scuturat din pleata, un gest plin de tandrete desprins parca din romanele de aventura a lu’ Sandra Brown.

Cam asa cred ca eu agata Fuego. Bine, el defapt nu agata ci este agatat in format poster, de cele mai multe ori de catre pensionare fix deasupra patului. Acolo unde candva era covorul cu Rapirea din Serai.

Daca v-a placut, dati un share pe Facebook sa afle toti colindatorii!

*Nota: Tinerele fete care apar in acest articol sunt pur si simplu in imaginatia artistului. Ele in realitate au cel putin 65 de ani. De asemeni, prezentul articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Iar cine se supara, sa ii se usuce vāscu.

Daca ti-a placut, distribuie acest articol