Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Cele mai cunoscute mituri despre femei

Cele mai cunoscute mituri despre femei

04.06.2013

Din nevoia de a fi mai complexe sau pentru ca pur si simplu asa le e felul, femeile au miturile lor. Si dupa cum stim, orice mit sta in picioare pana la proba contrarie. Oricum, fara aceste mituri nu ar fi existat barbati cu succes la femei, dar si femei care au tot ce vor. Un fel de “cel mai puternic castiga!”.

Fara sex la prima intalnire
Asta nu e doar un mit, dar este si o regula de baza a tuturor femeilor si totusi. 🙂 O astfel de regula fie apare in urma unei experiente anterioare, fie este o regula preluata din auzite. In ambele cazuri, ca barbat, asta nu inseamna ca nu poti incerca, dar fa-o bine, sunt sanse mari de reusita! 😉

Cariera este pe primul loc
Bineinteles ca munca si realizarea profesionala este foarte importanta pentru toti, dar asta nu inseamna ca pentru acest lucru iti vei sacrifica viata personala. Decat daca iti doresti sa devii calugarita. In acest caz sansele sunt foarte mari sa pui cariera pe primul loc.

Imi pare rau, dar sunt intr-o relatie
Apreciez cand o femeie spune asta atunci cand este interpelata, “agatata”, pe strada. As aprecia mai mult daca nu ar folosi acel “imi pare rau”. Dar poate din prea mult bun simt sau chiar regrete, foloseste aceasta expresie.

Insa, atunci cand vine la intalnire cu tine, luati cina impreuna si totusi iti spune ca “Imi pare rau, dar sunt intr-o relatie”, atunci tot ce trebuie sa zici este “Da, stiu. Dar sunt discret.”.

Eu nu fac asta (in materie de sex)
Este foarte important sa stii cand si unde sa tragi line. Dar totodata nu poti spune “Nu” pana nu incerci.

Gandeste-te ca nici de gatit atatea feluri de mancare nu-ti inchipuiai ca vei invata sa gatesti. Prin urmare, decat sa mananci la restaurant, atunci cand vrei sa faci economie, te pui si faci de mancare. Daca intelegi ce vreau sa zic. 🙂

Pentru mine esti al 2 lea, al 3 lea
Aceasta afirmatie poate fi reala doar daca fata, care o spune, are, sa zicem, 18-19 ani. In toate celealte cazuri, adica majoritatea, nu!

Sunt proaspat iesita dintr-o relatie
Mai mult decat un simplu mit, un pericol destul de mare. Nu iti incepe o relatie cu o astfel de femeie, decat una cu prezervativ.

Este bine stiut ca dupa orice despartire urmeaza o perioada de tranzitie. Asa ca sexul de consolare este benefic, in caz contrar s-ar putea sa fii tu ala proaspat iesit dintr-o relatie. In astfel de situatii prea multa implicare este riscanta sau chiar dauneaza.

Vreau sa fiu apreciata pentru cine sunt, nu pentru corpul meu
Este foarte bine cand o femeie isi doreste acest lucru, inseamna ca are valente ce nu se vad cu ochiu liber. Insa, cand o femeie spune asta, poate ar fi bine sa renunte la fusta aia cam scurta si foarte mulata sau la acel decolteu destul de adanc.

De obicei primele concluzii apar la impactul vizual. Insa daca sunt suficiente motive care sa aprinda curiozitatea, atunci cu siguranta se va merge si mai departe incercand sa se descopere acele valori. In caz contrar se va ramane la acel “Buna!” si aici nu ma refer la salut.

“Ma aranjez pentru mine” sau “Ma aranjez pentru iubitul meu
Da! Apreciez o femeie care se aranjeaza, incanta privirea si iti destinde ziua. Acum sa nu fie o aranjare dintr-aceea ostentativa, intrucat da de banuit.

Oricum, la baza o femeie se aranjeaza din instinct, e ceva-n sinea ei care-i dicteaza ca trebuie sa fie privita, admirata si apreciata. Deci nu se aranjeaza nici pentru ea, nici pentru iubit. 😛

Imi fac bagajele si plec la mama
Drum bun si cale batuta! Asta este o replica amenintatoare auzita de generatii intregi de barbati. Evident ca ea are un scop si anume acela de a transmite locatia unde se vor gasi bagajele.

Practic, dupa maxim 2 zile, barbatul nu isi va gasi femeia la mama acesteia, ci doar bagajele. Cu alte cuvinte, daca vrei impaciurie, te duci la mama ei, ii iei bagajele si apoi vine si ea acasa. 🙂

*nota: era sa spun ca acest articol este un pamflet, dar nu. El este doar un mit despre mituri.

Daca ti-a placut, distribuie acest articol

Ce spun cititorii

Ekart Dragos-Ioan

04.06.2013 la 10:52

Foarte tare chestia cu nota.