Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Centura orasului Cluj se intersecteaza cu pista aeroportului

Centura orasului Cluj se intersecteaza cu pista aeroportului

29.01.2013

Un proiect unic in lume, Clujul va fi primul oras care va avea o intersectie formata din centura orasului si pista aeroportului. Tot aici vor aparea si primele semne de circulatie cu “Atentie trec avioane” si “Prioritate de avion”. De asemeni, avioanele care vor decola de pe aceasta pista, trebuie sa fie dotate cu sisteme de semnalizare ca la autoturisme, faruri de ceata si oglinzi retrovizoare.

Bineinteles ca am luat putin la misto situatia, insa purul adevar este ca pista aeroportului se va intersecta cu centura orasului Cluj. Acest lucru se datoreaza unei foarte proaste coordonari si colaborari dintre autoritati, CNADNR, Consiliul Judetean si conducerea aeroportului si constructori. Pentru ca asa este in Romania, singura colaborare exista doar intre persoanele de aceeasi culoare politica, zic.

Prin urmare, aceasta greseala va costa 10 milioane de euro, bani care, daca nu va vine sa credeti, vor fi suportati din buzunarul oamenilor. Deoarece noi, poporul roman, suntem pentru autoritati o vaca de muls si sper ca intr-o zi sa mulga bou.

Daca ti-a placut, distribuie acest articol

Ce spun cititorii

Sorin

29.01.2013 la 17:58

Era fain daca explicai mai exact, ca nu stie toata lumea:

1. Care pista? Aia care se construieste acum sau cea veche?
2. Care centura? Se construieste o prelungire în nord a centurii existente? (macar un link catre Google Maps, poti face acolo direct harta personalizata pe care sa adaugi pin-uri sau dungi/shapes ilustrative)
3. Sursa informatiilor?

Înteleg ca ai un blog si nu pretinzi ca ce faci tu aici e jurnalism uber-profi, nu dau cu parul, îti zic numa cum mi-ar fi placut mie mult mai mult sa fie articolul.

Spor!

optimus > Sorin

29.01.2013 la 19:14

Sorin, ca sa iti raspund la toate punctele, articolul asta a fost pur si simplu o parere vis-a-vis de stire. Surse catre stire sunt foarte multe pe internet si vorbes site-urile mari, cu adevarat de stiri.

Insa, daca privesc din punctul tau de vedere, ai dreptate si iti multumesc pt comentariu 🙂