Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Cezar Ouatu, Eurovisionul si Romania

Cezar Ouatu, Eurovisionul si Romania

20.05.2013

In primul rand trebuie sa recunosc ca nu m-am uitat nici o secunda la Eurovision din simplu motiv ca nu-mi place! Insa pentru ca tot aud la Radio, Tv si prin presa de pe internet de Cezar Ouatu in sus, Cezar Ouatu in jos, am zis, de dragul curiozitatii personale, sa vad si eu care a fost situatia anul acesta.

Trecand peste mistourile aduse la adresa reprezentantului Romaniei, chiar daca unele m-au amuzat, iar cu altele am fost de acord, am zis ca totusi sa privesc cu seriozitate, atat cat pot, finala din acest an.

Ca sa economisesc timp, am ascultat cateva din piesele finaliste si le-am comparat cu cea cantata de Cezar. Apoi, am comparat melodia care a castigat Eurovision de anul acesta comparativ cu cea care a castigat anul trecut. Prin urmare, o melodie cu sanse mari sa castige Eurovision are un sound modern, versuri in engleza, usor de retinut si de fredonat. Pe cand piesa lui Cezar Ouatu a fost complexa si grea de cantat, dar asa-s romanii, covrigul lor trebuie sa para mai incovrigat decat e nevoie.

Si pentru ca tot vorbim de Eurovision, personal mi se pare o mare tampenie de concurs. In nu stiu cate etape, toti participantii canta aceeasi piesa. Pai si diferentele, departajarea si punctajul in baza a ce mama ma-sii le mai facem? Adica particip cu aceeasi piesa pana in finala si la sfarsit pierd? Ce pana mea e asta?!

Daca ti-a placut, distribuie acest articol