Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Cine inseala mai mult, femeile sau barbatii?

Cine inseala mai mult, femeile sau barbatii?

04.07.2013

“Cine inseala mai mult, femeile sau barbatii” este un subiect mereu la moda in toate revistele cosmopolite si sfaturi pentru indragostiti, la sectiunea “Pshiologul de duminica” s.a.m.d.

Din punctul meu de vedere, fiind o fire mai pragmatica uneori, situatia este foarte simpla. Atat barbatii cat si femeile inseala intr-un numar egal si la fel de mare. Pai in majoritatea cazurilor, un barbat isi inseala iubita cu o femeie, iar o femeie isi inseala iubitul cu un barbat, astfel balanta este la acelasi nivel.

Daca e sa o luam statistic, intr-adevar, reiese faptul ca barbatii inseala de mai multe ori, dar asta pentru ca, tot statistic, la nivel planetar numarul femeilor este de 3 ori mai mare decat al barbatilor. Prin urmare sansele ca un barbat sa aibe iubita sunt mai mari decat ale unei femei sa aibe iubit. In concluzie, probabilitatea ca un barbat sa insele cu o femeie singura este foarte mare, de aici se explica si statistica.

Dar de ce inseala un barbat? Pai din fix aceleasi motive pentru care si o femeie inseala! Mai precis curiozitate, dorinta, lipsa unor pofte nesatisfacute, iar alteori mai intervine si partea pecuniara, adica bistari,parai, euroi, stiti voi. In concluzie totul pleaca de la instinctele primare nesatisfacute.

Asa ca fazele alea cu “Barbatii inseala pentru ca-s porci” sau “Da-o dracu ca e o curva” sunt pur si simplu pretexte de a arunca vina dintr-o tabara in alta. Motivul pentru care cineva inseala este la nivel personal si trebuie rezolvat in cadrul cuplului, in caz contrar se face exitul. 🙂 Iar daca vreti ca acest “exit” sa nu aibe loc, fiti sinceri si comunicativi.

Daca ti-a placut, distribuie acest articol