Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Clasa politica din Romania

Clasa politica din Romania

23.10.2012

Clasa politica din Romania este reprezentata in proportii de 85% de catre masculi posesori de burta cu inceput de chelie si costume scumpe si 15% de catre femele cu genti de fite si pantofi de firma.

Aceasta clasa politica este acuzata de furt, minciuna, fals si uz de fals impotriva poporului in vederea obtinerii de foloase in interes personal sau pentru terti. Ea a fost mereu acuzata, mereu privita cu ura si dispret si niciodata apreciata.

Mereu au fost certuri si scandaluri in cadrul clasei politice, si-au aruncat vina unii pe altii fara ca nimeni sa o recunoasca. Si totusi, pe cat de rau este vazuta clasa politica, tot mai multi oameni sunt interesati sa faca parte din ea.

Sa fie din dorinta de a schimba? Sau de dorinta de a se schimba?

Sunt multi oameni care intra in diverse partide pentru a se simti la adapost, pentru ca, zic ei, odata ce faci parte dintr-un partid acesta va avea grija ta, iti vei putea gasi servici mai usor si vei avea un viitor mai sigur. Putini sunt aceia care intra in politica din dorinta de a schimba ceva si care, din pacate, fie sunt ei schimbati, fie renunta.

Oricum ar fi, cert este ca poporul roman s-a saturat de o astfel de clasa politica si ca isi doreste o schimbare, insa ceea ce nu a realizat nimeni este ca 100% din oamenii ce fac parte din aceasta clasa sunt din cadrul acestui popor.

Politicienii nostri nu sunt cazuti din cer, nu vin de pe alta planeta, ei sunt romani din Romania!

Ce va spune voua acest lucru? Nu cumva pentru a primi trebuie sa oferim? Nu cumva pentru a schimba ceva, trebuie sa ne schimbam noi insine pentru a putea face loc schimbarii dorite sa se intample?

Daca ti-a placut, distribuie acest articol

Ce spun cititorii