Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Coada pentru oameni

Coada pentru oameni

08.12.2012

Compania japoneaza Necomimi a reusit sa inventeze primele urechi ce se ataseaza pe capul unui om si care pot fi mainipulate prin undele creierului. Intrucat aceste urechi au niste senzori ce se ataseaza pe capul purtatorului, respectivul se concentreaza asupra faptului ca doreste sa miste urechile, senzorii receptioneaza acest lucru, iar mai departe undele creierului sunt transmire catre acele urechi care, evident, incep sa se miste.

Insa sirul inventiilor ciudate nu s-a oprit aici. Unul din persoanele ce a lucrat la proiectul sus mentionat, Shota Ishiwatari, a reusit sa creeze prima coada pentru oameni care se misca cand acestia sunt bucurosi, da, precum cea a unui caine.

Modalitatea de functionare se pare ca e foarte simpla. Coada are niste fire cu senzori ce se ataseaza in zona inimii, atunci cand omul are o stare de agitatie, emotie, bucurie, acei senzori percep cresterea numarului de batai a inimii, lucru care face ca acea coada sa se miste.

Ideal este ca aceasta coada sa nu fie purtata in timpul unei partide de amor, nu de alta dar la unele persoane s-ar putea transforma in elice 😀

Si pentru ca sa vedeti si voi ca tot ce am zis pana acum este cat se poate de real, va invit sa vizionati filmuletul de mai jos.

Daca ti-a placut, distribuie acest articol