Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Copii din America cu nume ciudate

Copii din America cu nume ciudate

02.12.2012

Se pare ca nu doar la noi rromi isi boteaza copii cu nume dupa actori celebri precum Chuck Norris, Van Damme, Bruce Lee  sau dupa brand-uri de renume precum Mercedes sau BMW. Acest lucru se intampla si in America.

Un studiu recent arata ca datorita celebritatii brand-urilor, americanii au inceput sa-si numeasca copii Apple, Mac sau Siri. Ultimul fiind folosit cu precadere si in Norvegia, care tradus inseamna “victorie frumoasa”.

Pe langa numele prezentate mai sus, 450mii de copii au fost botezati Ace, probabil dupa Samsung Galaxy Ace. Insa nici Microsoft nu a fost mai prejos, binecunoscutul produs “Excel” este acum numele de botez a multor copii, presupun ca parintii lor sunt contabili.

Dar cel mai rasunator nume dintre toate este al unui baietel ce a fost botezat “Google”, probabil acesta va sti si cunoaste absolut tot, o sa fie mai ceva ca Mama Omida. Colegii de clasa, prietenii si toti cunoscutii ii vor adresa o groaza de intrebari tampite 😀

Din pacate, pentru placerile parintilor copii mereu au de suferit, noroc ca dupa varsta majoratului au dreptul sa-si schimbe numele, insa pana atunci…

Daca ti-a placut, distribuie acest articol