Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Cu femeia la cumparaturi

Cu femeia la cumparaturi

28.03.2013

Femeia si cumparaturile sunt doua entitati facute una pentru cealalta. Insa nu e vorba de cumparaturi cat despre lucrurile expuse in raft. Pur si simplu este atrasa de asa ceva, o fascineaza multitudinea de lucruri puse unu peste altu. Din orice unghi s-ar afla, mereu vede cate ceva interesant.

Dar atentie! Sunt doua niveluri de cumparaturi, cele pentru casa si O.M.G, shoppingul!

Atunci cand intru intr-un supermarket sa-mi iau diverse lucruri pentru casa, am senzatia ca intru intr-o lume de zombi. Ma uit in jurul meu si privelistea, de cele mai multe ori, ma amuza. Ii vad pe barbati impingand carucioarele, cu mintea dusa departe, aproape goala, iar in fata lor, femeia. Pac hartie, pac lapte, pac oua, iar el doar mormaie ceva afirmativ.

Insa cand vine vorba despre realul, preaiubitul si binecunoscutul SHOPPING, deci Doamne Dumnezeule. Imagineaza-ti ca intri in magazin cu femeia, ca barbat faci maxim 5 pasi, iar ea e deja in fata ta cu un maldar de haine in brate si 2 perechi de pantofi. Te uiti socat ca dupa un salt in timp. Nu stii cand s-a intamplat asta. Pur si simplu mintea ta nu poate realiza.

Deruland “filmul” in urma pana la intrarea in magazin, daca in loc sa faci acei 5 pasi te-ai opri in loc si te-ai uita, ai vedea urmatoarea scena. Femeia ta cum se metamorfozeaza intr-un mic speedy gonzales care se duce in toate directiile in acelasi timp. E ca si cum ai urmari o musca pe parbriz, ambele geamuri deschise, ea bazaind in toate directiile si la un momentdat nu-ti dai seama pe care parte a iesit. Si cand o vezi cu toate hainele-n brate, in fata ta, te gandesti cat timp ti-ar fi trebuit tie sa le gasesti.

Nu ai cum sa tii pasul cu ea, femeia este un adevarat ninja al cumparaturilor. Te duci dupa ea crezand ca mergi spre bluze si dispare in stanga aparand in dreapta cu o geaca si o pereche de cizme.

Asa ca dragelor, nu va mai suparati pe barbatii vostri ca nu merg cu voi la cumparaturi. Nu e vorba ca nu le face placere ci pur si simplu se simt depasiti de situatie. Va descurcati prea bine, iar ei constientizeaza ca prezenta lor v-ar incurca mai mult. Ar crea timpi morti in care, probabil, ati pierde o promotie in fata uneia care a venit singura sau cu prietenele. ๐Ÿ™‚

Daca ti-a placut, distribuie acest articol

Ce spun cititorii

Pishky

31.03.2013 la 20:22

am rโs copios citind articolul tau si ๎n mare parte ๎ti dau dreptate… ๎nsa te asigur ca sunt si fete/femei care URASC cumparaturile.

optimus > Pishky

31.03.2013 la 20:30

Ma bucur ca ti-a placut ๐Ÿ™‚ Si da, ai dreptate, sunt si fete/femei care urasc cumparaturile, dar acum nu trebuie sa fim la extreme. Eu pur si simplu am parodiat o situatie reala ๐Ÿ˜€ Asa ca fetelor, duceti-va la cumparaturi, dar sa va fie de folos ๐Ÿ˜€