Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Cum explica barbatii si cum explica femeile o situatie

Cum explica barbatii si cum explica femeile o situatie

27.12.2012

De multi ani se tot duce lupta asta mediatica de egalitate intre sexe, insa oricat de mult ne-am dori, aceasta egalitate nu poate fi decat una sociala, deoarece diferentele dintre barbati si femei sunt foarte mari.

Una din aceste diferente, care pe mine personal m-a socat la inceput, este modul de explicare a unei situatii. Sa zicem ca te intalnesti cu unul din cei mai buni prieteni ai tai si il vezi ca merge putin schiopatand. Fireste ca il intrebi ce a patit, iar el o sa-ti explice la modul urmator.

“Nimic grav, m-am lovit la picior de masa de cafea din sufragerie.”

Asta cred ca in 99% din cazuri va fi cea mai ampla si detaliata explicatie ce o poti primi din partea unui barbat. Insa acum sa vedem cum explica o femeie fix aceeasi situatie.

“Vai, nu ma intreba ca abia calc in picior. Deci sa-ti explic. Iti aduci aminte ca acum 2 luni cand tu ai venit la mine intr-o Miercuri impreuna cu Mihai, tipu ala care lucreaza ca sef IT la firma “Margaritaru” si am baut o cafea impreuna, simpatic tip Mihai, iar apoi am vorbit despre unde sa ne petrecem vacanta de vara si pana la urma nu am mai fost nicaieri pentru ca masina a fost stricata deoarece tampitu’ ala de mecanic burtos si slinos in loc sa o repare mai rau a facut si am avut o criza de nervi si am fost suparata toata saptamana?”

Moment in care gura ta este intredeschisa, pupilele sunt dilatate si pe fata ta se vede clar un inceput de atac cerebral. Singurul lucru care il poti scoate pe gura este…. “Asa….” In speranta ca discutia va ajunge undeva. Si ajunge.

“Aveam masuta aia mica in sufragerie, aia maro care am cumparat-o de Paste cand am fost cu Mimi si cu tine la cumparaturi. Apropo, Mimi aia.. pfff s-a despartit de Tudor, acum cica umbla cu unu mai bogat.”

Deja simti usor ca nu mai poti filtra toata conversatia si cuvintele trec prin tine, te relaxezi si murmuri in barba… “Mhm…”

“Ei bine, Joi cand am facut curat in casa, pentru ca stii ca vine mama saptamana viitoare in tara. Am mutat masuta pe hol, iar aseara cand am venit acasa de la intalnirea cu fetele, unde bineinteles a venit si Monica, nu o suport deloc pe fata aia, vorbeste intr-una, se lauda, cica a primit cadou o masina de la sot. Uitasem ca este acolo si cand am intrat m-am lovit cu picioru tare de tot in ea.”

La care tu tresari brusc si intrebi “In cine? In Monica?”

“Nu draga, in masuta de cafea ca o mutasem pe hol.”

Si uite asa, te uiti socat in jur si te intrebi in sinea ta ce mama naibii s-a intamplat. Cand a trecut jumatate de ora din viata si care a fost motivul.

Asa ca dragele mele, daca va plangeti ca barbatii nu va asculta, cred ca cel mai bine ar fi sa va rezumati strict la subiectul conversatiei. 😉

Daca ti-a placut, distribuie acest articol