Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

Cum mi-a influentat viata spirtul Mona

Cum mi-a influentat viata spirtul Mona

24.05.2016

Multi dintre noi cunoastem celebrul spirt Mona, cel cu asistenta sexy pe eticheta. Am putea spune ca e unul dintre cele mai longevive branduri din Romania. Asa l-am cunoscut cand eram mic si asa este si acum, reprezentat de asistenta sexy.

Ca veni vorba de cum l-am cunoscut. Prima data am intrat in contact cu spirtul Mona pe la o varsta frageda, 4-5 ani. L-am vazut in baie, undeva uitat pe etajera si a fost dragoste la prima vedere. M-am uitat indelug la acea asistenta de pe eticheta, ce sa mai, eram vrajit. In mintea mea toate asistentele erau niste printese delicate, suple si bune(la suflet, asa gandeam atunci). Insa in acel an, prin iarna, am racit puternic, drept pentru care am fost nevoit sa fac injectii. Era o nenorocire de Polidin care durea de ma storcea de toate lacrimile si de toti nervii.

Cine imi facea injectii atunci era doamna doctor, pe care o chinuiam cu aceeasi intensitate cu care Polidinu ma chinuia pe mine. Vazand ea ca nu are leac, imi zice: “Sa stii ca o chem pe tanti asistenta”. Cand am auzit asta zambetul mi-a fost la urechi si am zis: “Da!”. O asteptam, o stiam, am cunoscut-o pe o eticheta de spirt medicinal, nu avea cum sa fie altfel. Asta pana cand a intrat in cabinet… Momentul acela pentru mine a fost un soc! Era ca si cum o usa a deschis o alta usa. Atat de mare era! Lata-n spate si voinica, cand s-a apropiat spre mine am inceput sa zbier.

Acum, privind in urma acel moment, cred ca zbieram de dezamagire. Nu-mi venea sa cred ochilor, stiam ca trebuie sa fie altfel. Socul a fost mai mare decat atunci cand am aflat ca nu exista Mos Craciun.

Cand am ajuns acasa am dat fuga la jucariile mele, am scos sticla de spirt, era una dintre favorite, si m-am uitat indelung la ea. Initial am vrut sa o arunc, dar apoi m-am gandit ca totusi mai exista o speranta. Trebuie sa aflu cine era cea de pe eticheta si de ce ea era altfel decat in realitate.

Anii au trecut, eu m-am marit, iar pe la 16 ani am aflat ca spirtul medicinal se poate bea, dar nu prin proprie experienta(asta pt a inlatura anumite dubii). Si atunci mi-am dat seama de ce asistenta de pe eticheta era sexy. Pentru a ii atrage pe consumatori care, in mare parte, erau barbati. Si pentru ca fiind ceva medicinal, trebuia sa fie si sanatos. Astfel am descoperit si marketing-ul pe care astazi, intr-o oare care masura, il practic. 🙂

Trendul s-a schimbat si astazi nu-i mai zice spirt ci alcool sanitar.

In concluzie, nu pot spune ca aceasta experienta mi-a indrumat pasii spre domeniul de activitate in care sunt, insa cred ca a fost un factor care mi-a ramas undeva in subconstient. Ce pot spune cu certitudine este ca un
barbat este barbat din momentul in care se naste. Adica este pasionat de mistere pana le desluseste. 😀

Daca ti-a placut, distribuie acest articol