Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

De ce raman unele fete gravide

De ce raman unele fete gravide

25.07.2013

Am aflat cu stupoare ca-s unele fete care raman gravide din te miri ce. E suficienta o iesire in oras sau o excurise la mare sau la munte ca hop-top raman gravide. Altele, mai rau, raman gravide prin somn. Se culca langa un barbat, iar a doua zi dimineata is deja insarcinate.

Intr-adevar, unele nu au auzit de prezervativ sau pur si simplu li se pare straniu sa-si bage astfel de obiect in mufa. Altele nu cred in pilule, adica ele nu i-au pastile atunci cand sunt bolnave, ce rost are sa i-a de la o simpla p*la, nu?!

Insa cred ca motivul principal pentru care ele raman gravide asa din senin, mai ales la varste fragede, este analfabetismul. Adica dupa ce-ti umpli timpanele cu Salam(cantaretul, alteori mezelul dar nu urechile) si iti injectezi privirea cu Can-Can-uri, normal ca nu-ti mai sta mintea sa citesti ce se poate intampla in urma unui sex neprotejat.

Asa ca pentru aceste fete am un sfat, luati-o-n c*r! Este cea mai sigura si simpla metoda contraceptiva si multi barbati vor fi de acord cu ea. Ba chiar aveti si un avantaj, puteti ramane virgine pana la varste inaintate, precum 18-19 ani.

Uluitor, nu?!

Daca ti-a placut, distribuie acest articol