Inchide meniu site
Inchide meniu butic

In curand, multe surprize ! ;)

Inchide cautare

Cauta un articol anume ori produse in baza cuvintelor cheie dorite.

De ce sa citesti carti

De ce sa citesti carti

10.01.2013

Atunci cand deschizi o carte, deschizi o poarta catre cunoastere. Cunoasterea a tot ceea ce te inconjoara si mai ales, cunoasterea de sine.

Se spune ca avantajul intr-un razboi il au cei care detin informatia si cunosc adevarul. In fiecare zi ducem o lupta cu viata si cu noi insine, iar cartile ne pot ajuta sa fim in avantaj si chiar sa castigam acest razboi.

Precum sudura ce uneste zalele unui lant, asa si cartile unesc gandurile tale, completeaza cunostintele lipsa si determina creierul sa functioneze ca un tot unitar. Cartile te fac cu adevarat destept, ele iti imbogatesc atat vocabularul, modul tau de exprimare, cat si imaginatia.

Alte carti te hranesc sufleteste, iti alina durerea si dorul ce il ai. Te ajuta sa descoperi sentimente si sa le intelegi mai bine. Insa unele carti sunt cele in care te vei regasi, care iti vor defini mentalitatea si care te vor ajuta sa iti descoperi drumul si rolul tau in viata.

Sunt carti care te pot face sa devii si bogat, sa-ti descoperi si perfectionezi anumite calitati fizice, psihice, de socializare si sa-ti definesti si perfectionezi inclinatiile care le ai.

De aceea e bine sa citesti, deoarece cartile inseamna decoperire, cunoastere, intelegere si bogatie.

Daca ar fi sa unim toate cartile din lume in una singura, aceea ar fi Biblia Omenirii, iar daca am avea timp sa o citim, atunci am cunoaste Adevarul.

Daca ti-a placut, distribuie acest articol